Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '07

 
Kategori
Güncel
 

Türk milleti ve terör

Türk milleti ve terör
 

Coğrafyamızda bitmeyen oyunların bir başka sahnesi de bu aralar oynanıyor. PKK denen terör örgütü hain ve kalleş saldırılar düzenliyor vatanımıza karşı. Hiç şüphesiz ki kullandıkları mühimmat ve izledikleri strateji bir terör örgütünün çapını aşıyor.

Yirmi üç yıldır kene gibi yapışmış kanımızı emmeye çalışan bu örgütün destekçileri bir türlü emellerine kavuşamadı ve kavuşamayacaklar. Öyle şanlı ve öyle özel bir vatanımız ve milletimiz var ki, bir çok gizli güç farklı stratejilerle üzerimize oyunlar oynuyor.

Fakat hala hazmedilemeyen ve akıllarından çıkmayan bir şey var. 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale zaferinde olduğu gibi tüm Türk halkının tek yumruk olabilme kabiliyeti.

PKK dedikleri terör örgütünün bir sıkımlık canı var. Kürt halkını temsil ettiğini sözde kürt devletini kuracağını düşünüp maşa olan bir avuç zavallıdan ibaret çapulculardan başka bir şey değiller.

Onurlu Türk milletine yaptıkları saldırılar, aldıkları canlar Türk milletini daha cesur, daha hırslı, daha Mustafa Kemal yapmaktadır.

Bu terör örgütüyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hiçbir görüşmesi, anlaşması olamaz. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak bu çapulculara ve onların destekçilerine gereken dersi tarihimiz de daha önce de yaşandığı gibi vereceğiz.

Türk Milletinin, kadını, erkeği, genci, yaşlısı her zaman tek yumruk olarak vatanına karşı uzanan kirli elleri kıracaktır.

Sınırlarımızı bekleyen askerlerimize düzenlenen ve şehit eden eli kanlı örgütü aslında bir tepeden yuvarlanan kar topunu görmemektedir. O kartopu bir çığ olarak üzerlerine çökecek ve sonsuza kadar kirli emelleriyle yok edecektir.

Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum.

 
Toplam blog
: 99
: 2370
Kayıt tarihi
: 25.03.07
 
 

1977 yılında İstanbul'da doğdu, zamanının getirdiği bir çok avantajı değerlendirdi. Sokakta oynad..