Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '14

 
Kategori
Siyaset
 

Türk ve Kürt kardeşliğinin batıdaki yansıması

Türk ve Kürt kardeşliğinin batıdaki yansıması
 

Türk ve Kürt Kardeşliği


Yıllarca Batılı olacağız, Batıya yaranacağız diye, Avrupa Birliği kapısında el pençe bekliyorduk. Refah seviyemiz artacak, huzuru bulacaktık diye..

Bir an da yüzümüzü yanı başımızda ki Bin yıllık dost, kardeş, can olan "KÜRTLERE" çevirdik. Kardeşliğimizi, bağımızı gözden geçirdik..

Baktık ki geçmişimize bizim bizden başka dostumuz yok, bizi bizden başka anlayanımız yok.

Bin yıllık geçmişimiz var, et ve kemik gibi olmuşuz, bir olmuşuz, biz olmuşuz, millet olmuşuz, Türkün Y kromozunu ile Kürdün X kromozonundan çocuklarımız olmuş.

Edirnesinden, Karsına, Muşundan, Sivasına aynı duyguları yaşamış, aynı şeylere ağlayıp, gülmüşüz..

81 vilayettin her ilçesinde, her köyünde nerde bir düğün varsa halayda hep 3 adım ileri 2 adım geri gitmişiz. Kürdün düğününden çerkez düğününe hep davul, zurna sesi ile gaza gelmişiz..

Yılarca ayrışacaklar, bölünecekler diye ümit eden akbabalar, kan emiciler, bugün bütünleşmemize karşı ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar..

Kuzey Irak ( Kürdistan) ile olan münasebetlerimiz, PKK ile olan çözüm müzakerelerimiz Batıyı o kadar korkuttu ki, bireleşeceğiz, bir bütün olacağız, artık kan akmayacak, artık analar ağlamayacak, artık Doğunun dağlarında çiçekler açacak, barut değil miski-amber kokacak diye tüm şer odaklarını faaliyete geçirdiler..

Ellerinde ki tüm güçleri, tüm taşeron cemaat ve örgütleri bu birlikteliğimizin bozulması için kullanıyorlar.

Kuzey Irak ile olan ticari ilşikilerimizi baltalamak için tüm baronlar teyakkuza geçmiş, kan emici akbabaları telaş sarmış durumda..

Ama eğer bu iki halk kardeşliklerine ve geçmişlerine güvenerek birlik olur ise ne Batı ne de kan emici hainler bu birlikteliğin önünde duramayacaktır.

Oynanan bu oyunları görüp,halkın hassas ayarları ile oynayarak oluşturacakları algı operasyonları ile mücadele etmenin yolu aklı selimden ve birlik-beraberlikten geçer.

Eğer bu oynanan oyunlara, operasyonlara ve tehditlere rağmen güçlü ve dimdik durup mücadele ederisek, bunun meyvelerini çok kısa sürede alacağız ve Ortadoğuda ve Mezopotamya da en büyük güç yeniden biz oluruz. Kardeşliğimiz ne kadar güçlü olur ise bizlerde millet ve devlet olarak o kadar güçlü ve büyük oluruz..

Son zamanlarda yapılan tüm hainliklerin oynanan tüm oyunların başlıca sebebide budur, kardeşliğimize ve bütünlüğümüze zarar vermektir.

Olayların perde arkasında yatan gayeleri anlayalım, öğrenelim ve anlatalım..

 
Toplam blog
: 6
: 333
Kayıt tarihi
: 25.11.13
 
 

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme - Emrina AŞ Yönetim Kurulu BaşkanY..