Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '08

 
Kategori
Futbol
 

Turkcell Süper lig'de 25. hafta...

Turkcell Süper lig'de 25. hafta...
 

Resim: Milliyet fotogaleri.


Turkcell Süper Lig, deyim yerindeyse - tam anlamıyla nefes kesiyor. Şampiyonluk yarışındaki dört takımın birbirleriyle olan mücadeleleri yıllardır yaşamadığımız bir görüntüye sahne oluyor. Öyle ki, liderin arkasındaki üç takımın da puanları aynı ve bu üç takımın liderle aralarındaki puan farkı sadece bir. Bu bir puanlık fark her an dörde de çıkabilir ya da lider bir anda dördüncü sıraya da gerileyebilir. Fakat bu puanların lig sonuna kadar böyle gitmeyeceği kesin. Çünkü şampiyonluk yarışındaki takımların birbirleriyle oynayacakları maçların ardından bu sıralama mutlaka değişecektir.

KARTAL ZİRVEYE YUVA YAPTI

25. haftada Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanında son saniyede attığı golle üç puanı aldı. 60. dakikada İbrahim Toraman'ın golünden dokuz dakika sonra 69. dakikada Gençlerbirliği oyuncusu Kerem Şeras'ın golüyle durum 1-1 oldu. 73. dakikada Serdar Özkan'ın yerine oyuna giren Bobo maçın 90+4. dakikasında Beşiktaş'ın galibiyet golünü attı. Bu golle Beşiktaş puanını 55 yaparak liderliğini korudu. Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.

CİMBOM KAYSERİ'Yİ İKİ GOLLE DEVİRDİ

Beşiktaş'a 1-0 yenilerek liderliği Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, tekrar lider olma çabasını sürdürüyor. Kayserispor bu sezonki dördüncü mağlubiyetini Galatasaray Ali Sami Yen Stadı'nda tattı. Galatasaray, 18. dakikada Sabri'nin, 35. dakikada Ümit Karan'ın golleriyle Kayserispor'u 2-0 yenerek 54 puana ulaştı ve Beşiktaş'ın bir puan arkasında ikinci sıradaki yerini korudu. Galatasaray önümüzdeki hafta Ankara'da, Ankaraspor'la karşılaşacak.

FENERBAHÇE ÜÇÜNCÜ SIRADA

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen ve fırtınalar estiren Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de aldığı galibiyetlerle liderlik yarışını sürdürüyor. Vestel Manisaspor'u ağırlayan Fenerbahçe 4-1'lik galibiyetle puanını 54'e yükseltti. İkinci Galatasaray ile aynı puanda olan Fenerbahçe üç gollük averaj farkıyla üçüncü sırada yer alıyor. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Konya'da Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

SİVASSPOR KALECİSİ İLE GÜLDÜ

Evinde Ankaragücü'nü konuk eden Sivasspor, sahadan üç puanla ayrıldı. Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Sivasspor kalecisi Petkoviç, 41. dakikada yaptığı degajla Sivasspor'un ikinci golünü atarak futbolda nadir görülen bir olayı yaşattı. Ayrıca bir de penaltı kurtaran Petkoviç, Sivasspor'un galibiyetinde büyük rol oynadı. Sivasspor 54 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Yiğidolar gelecek hafta Vestel Manisaspor deplasmanına çıkacak.

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında tüm takımlarımıza başarılar.

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..