Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye'de Kadın (Olmak zor)

Olamazsın efendim, olamazsın ne hakla ? Etmeyiniz öyle kelamlar, vallahi gücümüze gidiyor. Türkiyede kadın olmak da neymiş ! Öyle bir laf ettiniz ki tam mahkemeliksiniz üstadım, görülmemiş böyle saçma şey. Ne haddinize, sınırınızı biliniz lütfen.

Hadi diyelim ki dediniz -ki haddinize değil - başınıza neler geleceğini bilir misiniz? Bilemezsiniz, bilseydiniz etmezdiniz öyle anarşist laflar..

Tacize uğrayan kadın her defasında suçludur bir kere. Kesin ya açık giyinmişsinizdir ya da kışkırtmışsınızdır. Aksi mümkün mü? Vardır elbet bir suçunuz. Tecavüze mi uğradınız? Geç saatte dışarıya çıkmayıverseydiniz efendim, siz ne sanırsınız ki kendinizi altı üstü saçı uzun aklı kısa bir mahluksunuz. Tecavüzden sonra hamile mi kaldınız, olmuş bi kere kader işte, aman diyim sakın kürtaj yaptırmayın çok günah. En büyük günahtır cana kıymak (!).

Erken yaşta evlenmek de gereklidir zaten, erkenden biliniz yerinizi yurdunuzu canım nedir bu saçmalık, sonra kurda kuşa yem olursunuz neme lazım. Bu kişi ha 20 yaşında olmuş ha 70 ne fark eder siz 15inizi geçirmeden evleniniz de hele.

Öyle okumakmış, eşit haklarmış boş laflar bunlar canııım, siz de iyice saçmaladınız yiyiverirsiniz tokadı maazallah. Okuyup da ne yapacaksınız ki hem, başımızdakiler hep erkek ve gayet de güzel idare ediyoruz (!).

Aslına bakarsanız sokağa çıkmasanız da olur. Takınız bir siyah çarşaf - ki siyah olmasına dikkat ediniz, hatuna öyle cafcaflı renkler yakışmaz haramdır - oturunuz evinizde; eşinize sofralar kurup temizlik yapınız ha bir de yaptığınız 3 çocuğunuzla ilgileniniz. Zaten zamanınız kalmaz ki efendim. (kalmamalı zaten ha bir de sesinizi çıkarmaz susup oturursanız pek âlâ olur. Gerçi o konuda nasihata hiç ihtiyacınız yoktur efendim, zaten öyle yapıyorsunuz..

 
Toplam blog
: 25
: 274
Kayıt tarihi
: 13.08.12
 
 

Bir müzik aç sokakların şenlensin. Özgürsün, yollar senin. Git gidebildiğince. Giy en şatafatlı e..