Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '07

 
Kategori
Siyaset
 

Türkiye Suriye sınırı Berlin değil mi?

Türkiye Suriye sınırı Berlin değil mi?
 

Doğu batı Almanya birleşti Berlin duvarı yıkıldı. Tüm dünya sevinç çığlıkları attı, bizden olan insanlar da. Fakat Berlin duvarından daha uzun bir Suriye sınırımız var, ne ekip biçebiliyoruz ne de yer altı madenlerini çıkarabiliyoruz, ne de mayınlarını temizleyebiliyoruz. 80 küsür sene mahrumiyet durumunda bekleyen bu bölge Türk insanına beş kuruş fayda vermedi, hep aleyhimize işledi 5 sente muhtaç olduk fakat buradaki yer altı ve üstü kaynaklarını kullanmadık, kime faydası varsa..... PETROL FIŞKIRIR MAYINLI BÖLGEDEN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLARSAN.

Suriye mayınlı bölgeyi temizleyip onlarca yıldır zeytin yetiştiriyor biz seyr ediyoruz. Petrol fışkıran bölgeden bir gram petrol almıyoruz. Neden ? kime faydası var. Bu bölgelere yatırımlar gitmedi fabrikalar kurulmadı işsizlik ve göç arttı batı bölgelerine nüfüs yığılması oldu. Kime faydası var.? Terörizm arttı neye bölge halkı zengin kaynakların fakir bekçisi haline getirildi diye, kime faydası var.?

ABD ye dolayısıyla İsraile faydası var. Kardeş kardeşten ayrı kaldı. Duvar hala orada, yıkacak yürek gerek petrol yer altında çıkaracak karar gerek, zeytin fidanları var dikecek bilek var karar verecek yürek gerek.

Neredeyse yüzyıldır buraların zenginlikleri kullanılmadı ve insanlarımız fakirleştirildi, kime faydası, misakı milli sınırı dışında kaldı Türkmen kardaşlarım uyutulduk, Mustafa Kemal alın dedi korktuk kime faydası var.? Şimdi kardaşlarımı korumak için meclis gizli oturum yapıyor fakat, ABD kuzeyde üs kurmak için köyleri satın alıyor(basın) İstanbulda insanlar ermeniyiz diye yürüyor kime faydası var. Ülkeme zararı var bunların birilerinin aba altından sopa göstermesi var.

Türkiye fakir olsun kaynaklarını ben kullanırım diyen güçlerin oyunu var. Beyinlerimizdeki MANDA yı öldürecek yürek gerek. Sınırdaki duvar yıkılır manda ölürse.

Duvar betondan çekiç demirden , mayın baruttan yürek etten KARAR VERECEK BEYİN GEREK, KORKMAYAN YÜREK::::)

TARTIŞACAK TARAFSIZ BASIN, İNSANINI SEVEN VATANSEVER LAZIM.

http://www.denizhaber.com/index.php?sayfa=habgst&id=5073

 
Toplam blog
: 10
: 740
Kayıt tarihi
: 08.01.07
 
 

1983 den beri ESNAF; vergi cennetinin toprağı, 1986 dan bu yana boşta gezer hep düşünür fizik mühen..