Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '08

 
Kategori
Mizah
 

Ufolar neden geliyor?

Ufolar neden geliyor?
 

Kemerburgaz' da bir site bekçisi gece kamera ile bir seri ufo görüntüsü çekti ve görüntüler TÜBİTAK' a kadar ulaştı. Görüntüleri inceleyen "TÜBİTAK" yetkilileri görüntülerde herhangi bir sahteciliğin sözkonusu olmadığını ve görüntülerin gerçektende tanımlanamayan cisim yani ufo görüntüsü olduğunu açıkladı. Tabii ki koskocaman evrende küçük nokta gibi duran gezegeninde sadece yaşamın bulunduğuna inanan gezegendaşlarımız, hemen harekete geçip bin bir türlü gerekçelerle bunların bilinen anlamda ufo olamayacağını açıklamaya çalıştılar.

Bu konuda ufo vardır veya yoktur tartışmasına girmeden, şayet bu şekilde Dünya ziyaretçileri var ve söylendiği kadar gelişmiş durumda iseler ben şahsen bu canlıların her geldikleri dönemde bu gezegende meydana gelen değişimleri görerek sırf insan denilen kendini şu kum tanesi kadar gezegende çok büyük zannederek yapmaya çalıştıklarını izlemek için geldiklerini düşünüyorum. Düşünsenize adamların arada bir canı sıkılıyor yaşam sistemlerinin düzenliliğinden; "Şu dünya denilen gezegene bir gidelimde son yaptıklarına bakarak biraz gülelim" diyerek geliyorlar ve tepemize dikilerek yarattığımız ilkel savaşları, güzelim doğayı yok edip küresel ısınma içinde yaşadığımız iklim sıkıntılarını izleyip karınları ağrıyıncaya kadar gülüyorlardır. Gemilerindeki diyalogları ise büyük bir ihtimalle şöyledir:

-Gezgintogos ne yapıyorlar bu gün şu komik gezegendekiler?
-Anlatmayayım güldümtogos yine gülmekten bayılmanı istemiyorum
-Gezegeni binlerce defa havaya uçuracak nükleer silahlar depolamaya devam ediyorlar mı?
-Daha komik bir şey yapıyorlar hani şu bizim gezegenimizde dönüp yüzüne bakmadığımız şu kara enerji için bazı yerlere demokrasi götürüyorlar.
-Anlatmayayım gülmekten bayılırsın dedimde inanmadın, bence sen bu gezegene hiç gelme güldümtogos bu dünyalılar seni bir gün gülmekten öldürecek, ha ha ha haaaaaaa! ne garip yaratıklar var yahu.

Son yıllarda Türkiye çevresine demir atmalarıda pek hayra alamet değil gibi yoksa son dönemlerde ülke olarak tartıştığımız bazı konuların çok komik olduğunun farkına mı vardılar nedir? Saygılarımla...
 
Toplam blog
: 251
: 916
Kayıt tarihi
: 06.10.06
 
 

İ.Ü Edebiyat Fak. Coğrafya bölümü mezunuyum. Lise, üniversite ve  öğretmenliğim boyunca yaşamı şi..