Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '21

 
Kategori
Sosyoloji
 

Ülke Hepimizindir

Öyle bir iş başındaki şu CIA, tam da sel felaketleri günlerinde orman yangınlarını eş zamanlı başlattı. Tabi bu bir iddia, henüz yangınlar hakkında kesin bir bulgu bulunamamıştır. Umarım kısa zamanda istihbarat teşkilatı tarafından can kayıplarının olduğu ve büyük üzüntü duyduğumuz yangınların kim veya kimler tarafından gerçekletirildiği ortaya çıkarılır.

Yangın söndürme ile ilgili uçak polemiklerini bir kenara bırakarak bütün siyasi partiler şapkalarını önlerine koyarak tarihimizde görülmemiş eş zamanlı böylesine cana ve mala mal olmuş orman yangınları üzerinde iki değil yirmi iki defa düşünerek şu parti bu parti demeden ortak noktada buluşarak yangınların neden ve kimler tarafından yapıldığını beraber çözmeleri gerekir aksi halde seçmen tüm siyasi partilere sandıkta gereken cevabı verecektir.

Öte yandan Konya'daki aile faciası durumunu da iyi okumak gerekir. CIA  bu acı olayı toplumun hassas konularında kullanabilir kaosa sürüklemek adına fakat ülke halkının böyle bir oyuna gelmeyeceğini peşinen söyleyebilirim.

CIA her dönemde, elli yıldır oyunlar denemiştir başarıya ulaşamamıştır ulaşamayacaktır.

Yangınların ilk çıktığı günde yangını söndürmek için itfaiye araçlarının uzatmış olduğu su hortumunu görevli itfaiye erlerine yardımcı olan halkları gördüm haber bültenlerinde. İnanınız hiç biri etnik kimliğine bakmaksızın ülke ormanını kurtarmaya çalışıyorlardı. Siz istediğiniz kadar ülkeyi ayrıştırmaya çalışınız (CIA'ya söylüyorum) bu ülkenin insanlarının bu ortak yaşam kültürünü hiç bir zaman bozamayacaksınız, Atatürk cumhuriyeti kurarken bu günleri de hesaba katarak kurmuştur.

Demem şudur ki, yavaş yavaş seçim atmosferine girekte olan ülkemizi CIA tarafından kaos denemelerine kalmadan hem ülke halkımızın uyanık olmaları gerekir hem de istihbarat teşkilatı her zaman olduğu gibi teakkuzda olmalıdır.

Siyasi tercihlerimiz farklı olabilir ama ülke hepimizindir..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..