Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '20

 
Kategori
Lojistik / Taşımacılık
 

ULUSAL SALGINDA TAŞIMACILIK

Koronavirüs sürecinde gerçek kahramanların sağlık çalışanlarının olduğu kadar lojistik/taşımacılık ve ulaşım profesyonellerinin çalışmalarının önemini biliyoruz.
 
Taşıyıcıları alkışlayarak, bu insanların çalışmalarının bilincinde olmak tüm dünya vatandaşlarının düşüncesinde olması gerektiği kanaatindeyim.
 
Ülkemizde ve dünyanın geri kalanında yaşanan alarm durumu, bazı mesleklerin temel önemini vurgulamıştır. Sağlık çalışanları, güvenlik güçleri ile birlikte bu kötü senaryoda durmaksızın hizmet vermeye devam eden taşıyıcılar güçlü bir şekilde süreci başarıyla devam ettirmektedirler.
 
Taşıyıcılar, hastanelerin, eczanelerin ve süpermarketlerin çalışmaya ve en çok ihtiyaç duyulan ürünleri ve hizmetleri vermek için gerekli malzemeleri bulmasını mümkün kılan kişilerdir.
 
Ulaşım profesyonellerinin iyi çalışmalarına dikkat çeken, hatta bu sağlık krizinin kahramanlarından biri olduklarını alkışlamak için sosyal ağlar aracılığıyla bile örgütlenen birçok kişi var.
 
Durum ne kadar olumsuz olursa olsun, Avrupa'da ve Dünya’nın her yerinde olduğu gibi ülkemizin yolunu veya sokaklarını terk etmeyen taşıyıcılara özel övgülerimizi esirgememeliyiz. Gündüz ve gece çalışan, kendi çıkarlarından önce ortak çıkarları olanlardır.
 
Aslında, lojistik büyük bir zenginlik kaynağıdır. 2003 yılından bu yana% 7,5 olan 1,684 milyon Euro yu buldu. Bu rakam, 2003 yılından bu yana en iyi ikinci rakamı temsil ediyor. 2019 yılında yakalanan yatırım hacmi açısından tüm sektörler arasında dördüncü sektör.
 
Bu veriler kara, deniz ve hava yoluyla taşımacılığın gücünü yansıtmaktadır. Ve buna teknolojinin ilerlemesi ile temsil edilen ivmeyi eklerseniz, sonuç son derece olumlu olur.
 
Gelişen teknoloji ile birlikte taşımacılık şirketleri, şirketler ve taşıyıcılar lojistik alanındaki tüm bilgi birikimini en ileri teknoloji ile bir araya getiriyor. Çünkü kapıdan kapıya ve gerçek zamanlı olarak lojistiğin tüm ihtiyaçları karşılaması hedeflenmektedir.
 
Toplam blog
: 4
: 45
Kayıt tarihi
: 18.06.20
 
 

Supply Chain and Logistics Development Manager ..