Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '13

 
Kategori
Haber
 

Ünlülere uyuşturucu operasyonu

Ünlülere uyuşturucu operasyonu
 

ünlülere uyuşturucu operasyonu (görsel netten alıntı)


ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU GÖZALTISI

Milletimiz zor günlerden geçiyor, geçim derdi, yokluklar, mutsuzluklar, haksızlıklar tüm yükü ile sırtlara binmiş. Herkes düşmüş kendi derdine. Anlamadım bu ünlülerin derdi ne? A be kardeşlerim, Milletimiz yaptı sizi baş tacı, niçin uyuşturucu batağına batarsınız, çekersiniz acı. Yıllarını zindanlarda geçiren geçmişte aynı suçtan yatan arkadaşlarınız size olmadı mı örnek. Üzüldük, şaşırdık, bize düşen : “Allah kurtarsın demek.” Umarım o pisliğe bulaşmamışsınızdır, kısa zamanda aklanırsınız.” Bu haberi internette, TV Kanallarında izledim işte o haber.

NAHİDE ÇELEBİ 

İstanbul'da narkotik ekiplerin yaptığı operasyonlarda; aralarında Nehir Erdoğan, Sarp Apak ve Kenan İmirzalıoğlu'nun da bulunduğu birçok ünlü isim uyuşturucudan gözaltına alındı.

İstanbul’da torbacılara yönelik düzenlenen narkotik operasyonunda aralarında ünlü oyuncular Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu ve Sarp Apak’ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.  

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya uyuşturucu temin eden torbacılara yönelik çalışma başlattı. Yapılan soruşturmada torbacılar ve bu kişilerle irtibatlı oldukları tespit edilen çok sayıda isim tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, aralarında ünlü oyuncular Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu ve Sarp Apak’ın da bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Operasyonda gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi. (İHA)

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..