Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '13

 
Kategori
Astroloji
 

Uranüs gerilemesi ve Burçlar üzerindeki etkisi

Uranüs gerilemesi ve Burçlar üzerindeki etkisi
 

Uranüs gerilemesi ve etkileri,

Uranüs bir süredir misafir olduğu Koç burcunda gerilemeye başladı. Gerileme hareketi 18 Aralık 2013’e kadar devam edecek.

Astrolojik olarak Uranüs özgürlük ve bireysellik demektir. Koç zaten bireyseldir ve öncüdür, bu gezegenin bir de Koç burcundaki ziyareti ile birlikte de hayatlarımızda radikal durumlar olmuş ve olmaya da devam edecektir...

7 Yıllık ziyaretin 4 yılı tamamlandı henüz.

Gerileme Koç burcunda olacak ve bu burç haritamızda hangi evi yönetiyorsa bu alanlarda beklenmedik durumlar, kopuşlar ve radikal kararlar söz konusu olabilecektir. Özellikle de açı yaptığı gezegenlerde etki yoğun hissedilecektir.

Uranüs için beklenmeyeni bekle demek doğru olur, hal böyleyken sürprizlerine hazırlıklı olun derim sevgili Uranüs’ün…

4 Yıl önce aldığınız kararları sorgular bulursanız kendinizi şaşırmayın…

Uranüs bu hiçbir zaman ne yapacağı belli olmaz.

Burçlara göre etkileri ( Yükseleninizi de mutlaka okuyun )

Koç - Yükselen Koç

Sağlığınıza dikkat edeceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle 12.evinizde Kiron ve Neptün transiti yaşıyorsunuz.  İlişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız çok baskın, farklılaşmak ve hayatlarınızda radikal değişimler istiyorsunuz. Gerileme ile birlikte bu ihtiyacınız ön plana çıkabilir, ani kararlar alabilirsiniz. Kariyerde yön değişimi isteyebilirsiniz özellikle, bir süredir zaten devam eden değişim isteği ile bu Retro’da huzursuzluk ve gerginlikle asileşebilirsiniz… Aman dikkat, düşünmeden kararlar almayın!

Boğa - Yükselen Boğa

Uranüs 12.evinizde ve etkisini daha çok iç dünyanızda hissettiriyor olmalı. Boğa Venüs yönetiminde bir burçtur ve rahatına da düşkündür. Mevcut düzenin bozulmasını istemez, şartları korumak ve risk almak istemez. Fakat transit Uranüs’ün Koç burcunda ilerlemesi ve Özellikle de Satürn’ün ilişkiler evinden girişi ile sanki alınan sorumluluklara alışma ve özgürleşme ihtiyacının da bastırılması olabilir. Satürn şu anda Akrep burcunda ve sizin 7.evinizde, ciddi kararlar aldıracaktır Satürn ve Uranüs’te 12.evinizde özgürlüğü pasif olarak istemek ve belki de bunu yüzeye çıkarmak yönünde etkileyecektir.

Kimsenin bilmediği gizli bir yönünüz var iç dünyanızda özgürleşiyorsunuz. Bunun dışa yansımaları da olacaktır. İş ve aşk hayatınızda dikkatli olun derim.  İlişkileriniz üzerinden ciddi kararlar alıyorsunuz.

İkizler - Yükselen İkizler

Çevre değiştiriyorsunuz, ilginç insanlar giriyor hayatınıza. Basmakalıp insanlardan da uzaklaşıyorsunuz.  İlişkilerinizde gerçekten sürprizlere hazır olun. Uranüs KOÇ burcunda ilişkiler evinizi yöneten YAY’a da olumlu açıda olacak. Yay’ın yönetici gezegeni Jüpiter para evinizde, Jüpiter burada rahatlama verse de Uranüs’e kare açıda olacak, riskli yatırımlara karşıda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

İkizler aşk konusunda sürprizlere hazır olsunlar. Uranüs size ilginç ve farklı bir aşk getirebilir.

Yengeç - Yükselen Yengeç

Uranüs 10.evinizde kariyer evinizde olacak ani beklenmedik gelişmeleri bu alanda yaşayacaksınız.

Jüpiter’de bu yaz Yengeç burcuna giriş yaptı ve özellikle sizlere bir rahatlama ve rehavet getirdi. Etkisini henüz hissetmeyenler bekleyin şu anda burcunuzda Merkür gerilemesi var. Fakat kariyer evinizdeki Uranüs ve özellikle retro hareketi ile iş değişimleri ve hatta yön değişimleri isteyebilirsiniz. Jüpiterin de desteği ile harekete geçeceksiniz. Benim tavsiyem ani kararlar almamanız yönünde olacaktır. Özellikle önümüzdeki 1 aylık dönemi atlatın derim.

Aslan - Yükselen Aslan

Uranüs 9.evinizde, Uranüs’ün buraya gelişi ile birlikte inançlarınızı sorguluyor olabilirsiniz. Bir süredir engellenmiş hissediyordunuz, geciken veya olumsuz sonuçlanan konular canınızı sıkıyordu. Ani güzel fırsatlar geliyor size, eğitim ve seyahatler olacak hayatınızda. Güzel bir dönemdesiniz, değişimler başlıyor. Bol bol geziyorsunuz ve kendinizi daha çok ortaya koyuyorsunuz. Ben buradayım ve isteklerim de bunlar diyorsunuz. Şehir ve hatta ülke bile değiştirecektir birçok Aslan. Ayrıca hayat ve yaşam ile ilgili de değiştiğiniz ve kendinizi geliştirdiğiniz dönemlerdesiniz.

Başak - Yükselen Başak

Özellikle maddi konularda çok özenli olmanızı tavsiye ediyorum. Kazançlarınızda beklenmedik değişimler olabilir, dediğim gibi Uranüs bu ne yapacağı belli olmaz diye. O yüzden özellikle para aksınızı etkiliyor olacak. Bu gerilemede aniden bir borç kapatabilirsiniz, ama borç’ta yapabilirsiniz. Şartlara güvenmeyin, ayağınızı yorganına göre uzatın mutlaka. Resmi kurumlarla ilgili sürüncemede olan konu var da burada bir çözüm de yaşayabilirsiniz. Sonuç olarak sizin kesinlikle risk almamanız gerekiyor. Alacak verecek konuları gündemde zaten bir süredir başaklarda ve hala tam anlamıyla rahatlamadı Başaklar. Temkinli olmaya devam.

Terazi - Yükselen Terazi

Uranüs tam da ilişkiler evinizde ve Terazilerin aşk hayatlarında değişik fırsatlar getirmiş olsa gerek. Özellikle de 4 yıl önce başlamış ilişkiniz olabilir veya 7.evinize Uranüs’ün girişi ile biten evliliğiniz veya ilişkiniz. İlişkileriniz konusunda dikkat diyorum. Uranüs’ün buradan geçişi ile beklenmedik ani değişimler söz konusu olabilir. Bu retro ile ilişkinizi gözden geçireceksiniz. Ayrılık kararı almasanız bile özgürleşme ihtiyacınız söz konusu olacaktır. Ayrıca Uranüs 7.evden geçerken, bir anda sadece birlikte vakit geçirdiğiniz, hiç ciddi düşünmediğiniz ilişkiniz de aniden resmileşebilir. Sadece bir macera hiç ummadığınız noktalara gidebilir. Ayrıca 7.ev ortaklıklar evidir ve Uranüs size ani bir ortaklık veya girişim fırsatı getirebilir. Mevcut ortaklık durumunuz da da beklenmedik değişimler olabilir.

Akrep - Yükselen Akrep

Çalışma çevreniz değişimde, arkadaşlarınız ve iş ortamınız değişimden geçiyor. Motivasyon eksikliği çekiyor Akrep’ler, özellikle iş hayatınızda zorlanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Strese bağlı sağlık sorunları konusunda dikkat diyorum. Baş bölgenize ve özellikle gözlerinize dikkat, tansiyon ve migren sorunları artabilir.  Özellikle bu gerileme sürecinde sakin ve sağduyulu olmanızı tavsiye ediyorum. Bir süredir burcunuzda olan Satürn’de sorumluluklarınızı arttırmış durumda zaten.  Ani sürpriz gelişmeler olabilir bu arada, kariyer evinize ve maddi kaynak evinize Uranüs’ün çok olumlu açıları var. Ani kararla kariyer değişimi söz konusu. Sorumluluklarınızın arttığı ve insiyatifi ele almanızın vakti gelmiş gibi.

Yay - Yükselen Yay

Sevgili Yay’ları da sürpriz aşk’lar bekliyor. 5.evinizi yönetiyor KOÇ burcu ve Uranüs burada sürpriz aşklar getirecektir. Zaten siz sıra dışı ve farklı olmak istersiniz, kesinlikle de öylesiniz JUranüs sizi hiç yapmam dediğiniz hobilere, alışkanlıklara yönlendirebilir. Hiç ummadığınız bir zamanda aşk kapınızı çalabilir. İlişkisi olan Yay’lar kıskanç olabilirler veya eşleri tarafından kıskanılabilirler.  Bekarlar aniden evlenebilirsiniz ve özgürlüğüm önemli derken hatta anne-baba bile olabilirsiniz. Hayat sizin için bazı sürprizler saklıyor. Sizleri özellikle ekonomik alanda uyarmak isterim. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Farklılaşmak ve kendinizi göstermek ister gibisiniz. Sağduyulu olmanız gereken dönemler, özellikle uyarımı yapayım. Disiplin yıldızı Satürn 12. Evinizde ve ne yapmak istediğinizi sorgulatır durumda. Doğru kararlar geleceğiniz adına önemli olacaktır.

Oğlak - Yükselen Oğlak

Uranüs’ün 4.ev transiti ile birçoğunuz ya ev değiştirdi, ya da değiştirme hazırlığında olabilirsiniz. Bazı Oğlak’lar belki de uzun süreli ilişkisini noktaladı ve kendisini yeniden yapılandırma sürecinde. Bazı ağır gezegenler önemli evlerde konumlanmış durumdalar. Özellikle Plüton 1.evinizde ve küllerinizden doğuyorsunuz. Kendinizi yeniden yapılandırıyorsunuz. Duygusal dünyanız ön planda, kendinizle ilgilisiniz ve geleceğinizle. Oğlak burcu Satürn yönetimindedir ve sorumluklarını bilir, yalnız olmak istemez ilişki besler Oğlak’ları ve güzel haber Jüpiter ilişkiler evinize giriş yaptı, bu birçoğunuz için yeni ilişki de demek, hatta belki de sorunlu devam eden ilişkinizde düzelmeler de yaşanabilir. Yalnız aldığınız sorumluluklar radikal olacaktır. Kariyer de de değişim istiyor Oğlak’lar. Dediğim gibi yeniden yapılanma sürecindesiniz. Farklılaşmak istiyorsunuz.  Retro sürecinde temkinli olmanızı öneririm.

Kova / Yükselen KOVA

Özellikle yakın çevre ile ilgili konular gündemde. Çevrenizdeki kişilere yardım edebilirsiniz,  hiç ummadığınız yardımlar görebilirsiniz. Eksik taraflarınızla ilgileniyor gibisiniz, eğitim alabilirsiniz, yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak isteyebilirsiniz. Özellikle kariyer evinizde Satürn gezegeni bulunmakta, çok çalıştığınız dönemler diyebilirim. İlerlemek ve daha önemli adımlar atmak ister gibisiniz.

Ama dediğim gibi destekte gördüğünüz dönemler ayrıca. Jüpiter’in 6.evinizde oluşu ile günlük hayatınızdaki koşuşturmaca da artmış olmalı. Rutinden çıkıp kendinizi dinlemenizi tavsiye ediyorum size. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek görüyorsunuz ama dikkatli de olmalısınız. Özellikle kardeş ve yakın akraba sorumlulukları gündemde. Sizinde her zaman olduğu gibi özgürleşme isteğiniz.

Balık / Yükselen Balık

Masraflara dikkat. Uranüs para evinizde geriliyor olacak ve istediklerinizi almak konusunda daha temkinli olmalısınız. Masraflar artabilir, stresli ve duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz. Özellikle kredi, borç alma ve verme konularında dikkat etmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Neptün de Balık burcunda, fırsatlara karşı dikkat diyorum. Ayağınıza kadar gelen fırsatı kaçırma durumuna karşı uyarı yapayım. Satürn Akrep burcunda ve Akrep,  Balık burcuna çok güzel bir açıda ayrıca Jüpiter de destekler konumda balıkları. Şanslı dönemdesiniz ve güzel fırsatlara da açıksınız ama dediğim gibi Uranüs para evinizdeyken şartlar konusunda temkin önemli sizin için.

 

Sevgilerimle,

@BernAtay

 
Toplam blog
: 19
: 4343
Kayıt tarihi
: 30.08.13
 
 

Astroloji sevdalısı olarak, yazılarımı sevgili Milliyet Blog okurları ile de paylaşmak istedim. G..