Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '10

 
Kategori
Güncel
 

Uyanma zamanı II. part

Uyanma zamanı II. part
 

uyanma zamanı


Kendi kendinize, neden tüm insanlık baştan aşağı dev bir medya ağıtıyla kuşatılmış diye sorabilirsiniz. Ya da ABD hükümeti, devlet okulları sistemini finanse etmeye başladığından beri neden Amerika eğitim sisteminin giderek kalitesizleştiğini düşünebilirsiniz.

Devletin finanse ettiği eğitim kurumlarına baktığımızda bu eğitim kurumlarında eğitilen öğrencileri, onlara verilen eğitimi gördüğümüzde mantığımız kavrıyor ki bu okullarda devre dışı bırakılanlar herneyse eyaletin ve federal hükümetin işine gelmiyor, zaten bu yüzden ki değiştiriyorlar. Devlet ne sipariş ediyorsa onu elde ediyor. Acık ve net ki çocukların eğitilmesini istemiyorlar. Çok fazla düşünmesini istemiyorlar. Bu yüzden ki tüm dünya gün geçtikçe eğlenceye, medyayla, televizyon programlarıyla, lunaparkla, uyuşturucuyla, alkolle ve aktivitelerin her çeşidiyle dolu hale geldi, insanların zihnini meşgul edebilmek için. Yani cok fazla düşünmemiz, önemli insanların işine gelmiyor.

Uyanmamız ve anlamamız gerekir ki, hayatımızı yönlendiren insanlar var, ve biz bunun farkında bile değiliz.

Başımız belada !

Çünkü bizim tek gerçeğimiz bu ekranda gördüklerimiz.

Şu an bu ekranda gördükleri haricinde hiç bir şey bilmeyen koskoca bir nesil yaşıyor.Bu ekran ilahi bir vahiy gibi. Bu ekran, bu inançsız dünyadaki en muhmeşem lanet olası güç, ve yanlış ellere geçerse bunun tek sorumlusu biziz.

Televizyon gerçek değildir.

Televizyon lanet olası bir lunaparktır. Televizyon bir sirktir, bir karnavaldır, gezici akrobatlar takımıdır, masalcılardır, dansçılardır, şarkıcılardır, hokkabazlardır, aslan terbiyecileridir ve futbolculardır. Ama biz sabahtan akşama kadar, her yaştan , her renkten, her dinden insan televizyonun başına oturuyoruz. Televizyonda gösterilen illizyonlara inanmaya başladık, ve televizyondaki gerçek, kendi hayatımızın hayali olduğunu düşünmeye başladık. Televizyon ne derse onu yapıyoruz. Onun gösterdiği gibi giyiniyoz, onun gösterdiği gibi yiyiyoruz, ve cocukları onun dediği gibi yetiştiriyoruz , hatta onun dediği gibi düşündürüyoruz...

BİZLER GERÇEĞİZ, HAYALİ OLAN TELEVİZYON

Perdenin arkasındaki insanlar, ilgimizi dağıtmak ve bizi herşeyden habersiz bırakmak istiyorlar , ve gercekten bunu cok iyi başarıyorlar .

 
Toplam blog
: 6
: 7949
Kayıt tarihi
: 21.10.09
 
 

İzmirde yaşıyorum. Aslen Mardinliyim. 1994 doğumluyum. Fizik alanına baya merakkım var. Ve tarihi ol..