Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '20

 
Kategori
Siyaset
 

UZAK DURUN TAVSİYELERİ!

Uzak Durulması Gereken İnsan Tipleri:
 
Yalancılar: Yalan münafiklığın en büyük alametidir. Yalanı rahatça söyleyenin yapamayacağı kötülük, işleyemeyeceği günah yoktur. Eğer yalan söylediği halde yaptığı kayda değer bir kötülük olmamasına aldanmayın; sadece eline henüz fırsat geçmemiştir.
 
Doğruya Doğru, Eğriye Eğri Demeyenler: Bu grup eksik kişilik sahibi fırsatçı insan tipidir.
 
Kazandığından fazlasını harcayanlar: Bunlar kontrolsüz ve bağımlıdırlar, bu bağımlılık kendisini olduğundan farklı gösterme bağımlılığıdır. Bu tip kişilerin durumları sizi yanıltmasın. Her şey, her durum basit bir pasta cila hilesiyle kapatılmaz Yanında olmanız sizin de o rezil duruma ortak olmanıza neden olacağından uzak durulması önemlidir.
 
Kötümserler: Bunlar da hastalıklı kişilikli insan tipidir. Aşırı kötümserlik köken itibariyle çocukluğa uzanan derin travmalar sebebiyle olduğundan bu durumun tedaviye ihtiyacı vardır.
 
Aşırı iyimserler: Bunlar da aynı şekilde insanın gereksiz yere aşırı serbest halde olmasını ve tuzağa düşmesini kolaylaştıran tiplerdir...
 
Empati yeteneğinden yoksun olanlar: Bunlar saygısız bencil ve her günün, Her devrin adamı olabilecek tiplerdir. Güçlü karşısında el pençe, güçsüz karşısında ise canavara dönüşen bu tipler ne yazık ki gerçekten eğitimsiz, yarı ilkel toplumun çıktılarıdır...
Kısa vadeli planlar yapar ve sadece kendilerini düşünürler.
 
Sözleriyle eylemleri çelişenler: Bu tür; kaygan bir zemin, cıvık bir toprağa benzer.
 
Gerçi kriter koymaya başlayınca ilk önce evinin önünü süpürmesi, insanın kendisinden başlaması ve yukarıdaki özellikler kendisinde de varsa kendisine dahi torpil yapmaması yerinde olur. Son zamanlarda bazı özel nitelikli kişilerin paylaşımında gördüğüm için yazma gereği duydum. İnsan uzak duracaksa kendinden bir müddet uzak dursa iyi ve yerinde olur.
 
 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..