Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '17

 
Kategori
Özel Lezzet Durakları
 

Kebap Nerede Yenir? Bostancı Vali Kebap'ta

Kebap Nerede Yenir? Bostancı Vali Kebap'ta
 

İş yerinin broşürü


Doğup büyüdüğüm Diyarbakır, meslek yaşamımda Türkiyenin çoğunluğunu kapsayan yoğun seyahatlerim ve her yörenin lokantasının bulunduğu yaşadığım İstanbul beni lezzete alıştırdı; gittiğim mekanlarda kriterlerim temzilik ve tadtır, tanınmışlık ve imaj üçüncü dördüncü sıradadır.

İşte bu mekanlardan biride İstanbul Anadolu yakasında Harem'den Kartal yönüne giderken Bostancı köpürüsünde sağa sapıp sahile inen Ali Nihat TARLAN caddesine girdikten sonra yaklaşık 200 metre ilerleyince sağ taraftaki 'Valibey Kebap'tır. 

Valibey Kebap dışarıdan olağan bir kebapçı imajındadır ancak içeriye girdiğinizde servis sorumlusu Osman YAMANCAN'ın gülümseyen yüzü ve sempatik tavrıyla karşılaşması ilk olumlu intibadır.

Osman YAMANCAN sizi doğal tavrıyla karşılayıp uygun masaya davet ettikkten sonra verdiği listeyi incelerken ilk fark edilen geleneksel kebapçılığın tüm çeşitleridir, ikincisi fiyatların mantıklı oluşudur sonra hangisi daha iyi diye merak edersiniz ama meraka gerek yoktur tüm çeşitler lezzetlidir.    

Son gidişimde; ezo gelin çorba, bir içli köfte ve iki lahmacunu ayranla birlikte keyifle yedikten sonra gelen hesap 22.00 TL idi. 

ÖZETLE; temiz, kaliteli, lezzetli ve uygun fiyatlı bir kebapçı arıyorsanız mutlaka gidip tanıyın, eğer olumsuz bir intibanız olursa bana yazın...

Aramak isterseniz telefon numaraları 0 216 410 19 00 ve 0 532 556 74 69 dur.

www.kadrikanpak.com

 

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..