Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '07

 
Kategori
Astroloji
 

Var oluşun arkasındaki kader sayınızı biliyor musunuz?

Var oluşun arkasındaki kader sayınızı biliyor musunuz?
 

Sizlere insanların doğumdan ölüme kadar aşağıdaki testle bulacağınız kader sayınızla, bu sayının ışığı ile yolunuzu cizebileceğini söylesem bana inanırmısınız.? Kader sayınız karşısındaki yazılanlar size nekadar uyuyor.

Kader sayısı nedir? Bu sayı var oluşunuzun gerisindeki amaç ve özellikleri belirliyor. İçinizde saklı olan özellikler, düşünce biçiminiz, kişiliğiniz ve yaşamdaki amacınız gizli bu sayı da.

KADER SAYINIZI NASIL BULACAKSINIZ?
Yasam çarkınızın kader şayisini bulmak için doğduğunuz ayin değeri ile doğum günü ve yılının sayılarını yan yana toplamanız gerekiyor.
Ayların şayi değerleri:

Ocak..............1
Şubat.............2
Mart..............3
Nisan.............4
Mayıs.............5
Haziran...........6
Temmuz..........7
Ağustos..........8
Eylül...............9
Ekim...............1
Kasım.............2
Aralık..............3

Sıra kader sayınızı bulmaya geldi. Tablodan doğduğunuzun ayin değerini bulup gün ve yıl ile birlikte toplayın.
Örneğin 25 Ağustos 1963 'te doğmuşsanız
2+5 + 8 + 1963 = 1978
1 + 9 + 7 + 3 = 20
2 + 0 = 2 (Kader sayınız 2)

1 "ÖNCÜ"
ÖNCÜ, lider, yol gösterici ve Planlayıcısınız. Gerçekten güçlü bir kişiliğiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yasama geçirmek, gerçekleştirmek için gerekli olan mücadeleci ruhu sizde mevcut. Yükselme hırsı ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan çalışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu için olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yasamın her alanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade hırsınızın araçları. Ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanıyorsunuz. Zaman zaman bu niteliklerin olumsuz yönlerini sergilediğiniz oluyor. Böyle durumlarda son derece saldırgan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin yolu ilişkilerinizde inceliği elden bırakmadan halletmek. Bazen eleştiren ve emreden oluyorsunuz ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz. Aslında son derece hassas bir kalbiniz var. Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin. Kısa zamanda hem liderliğinizi hem de dostlarınızı yeniden kazanırsınız.

2 "YARDIMCI"
Sizi başkalarından ayıran iki yonunuz var. Taktik ve insan ilişkilerinde gösterdiğiniz ustalık ve beceri ile üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey yok. Yaşamınızdaki anahtar kelime işbirliği. Uyumsuzluk ve tartışmalı konular sisteminizi hemen etkiliyor. Bu yüzden basınıza böyle bir şey geldiğinde bütün gücünüzle durumu düzeltmeye çalışıyorsunuz. Zarif bir insansınız bunun yani sıra başkalarını da çok düşünüyorsunuz kırmamaya çalışıyorsunuz. Bu yüzden çevrenizden dostlarınız hiç eksik olmuyor. Kader çarkının diğer sayılarından daha mücadeleci bir ruha sahipsiniz. Ancak yasamın güzel zevklerinden hiç mahrum kalmıyorsunuz. 2 rakamı toparlayıcılığın şayisidir. Ruhunuzun birleştirici yönünü alevlendiriyor. Mutluluguzun temel koşulu ise uyum yaptığınız hersek de sanki bir sihir var. Çünkü bir kavramı ele alıp onun içini doldurmakta üstünüze yok.

Başkalarının yardıma ihtiyacı olduğunda ortaya çıkıyorsunuz ama gerektiğinde hiç kimsenin yardımı olmadan isinizi kendi basınıza halledebiliyorsunuz.

3 "SANATCI"
Herzeyi net olarak ifade etme yeteneğiniz olduğundan, zekânın yaşamınızda büyük bir önemi var. Çok çeşitli konulardan zevk alıyorsunuz. Ama zamanınızı bos hayallerle geçirmiyorsunuz. Yasamın salt eğlence olmadığının farkındasınız. Çok yönlü olmak en büyük özelliğiniz. Çok ve çeşitli yetenekleriniz var. Çabuk kavramak da bunlardan biri. Bilgiye anında ulaşmanın yollarını biliyorsunuz. Ancak bilime yeteneğiniz ve düşkünlüğünüz fazla değil. Çünkü zamanınızın çoğunu gerçek bir bilim adamı gibi bilime adamayı düşünmüyorsunuz. Hoşsohbet ve eğlencelisiniz.
Bu özellikleriniz de kolay arkadaş edinmenizi sağlıyor. Pek çok insan sizi seviyor ama sizi anlamayanlarda oluyor. Bunun ruhunuzun derinliklerine inememeleri. Bulaşıcı bir iyimserliğiniz var. Ancak uğraştığınız size zevk veren konulardan çabuk bıkıyorsunuz. Olayları genelde olduğu gibikabulleniyorsunuz. Yani fazla dert edinmiyorsunuz. Kendi yolunuzdan yürümeyi tercih ediyorsunuz. Kıvrak zekaya sahip olduğunuzdan başkalarını acımasızca eleştirmekten kaçınmıyorsunuz. Sözcükleri kullanmadaki yeteneğiniz iyi bir eleştirmen yazar, öğretmen, konuşmacı, yazar ya da sunucu olmanızı sağlayabilir. Sevgisiz yasamayan bir insansınız bu yüzden sizi gerçekten seven biriyle birlikte olmadıkça mutlu olmanız mümkün değil.

4 "DUVARCI"
Yasam çarkınızın şayisi kareyi simgeliyor. Bu adalet ve eşitlik demektir. Siz ise bu karenin tam ortasında dört tarafınız çevrili olduğu için kıpırdayamıyorsunuz. Sadece yukarıya doğru gelişebiliyorsunuz. Kare yasamın tüm pratik yönlerini temsil ediyor. Yasam çarkına gelecekte olacak iyi şeylerin temeli diye de bakabilirsiniz. Sabırlı ve sebatlı birisiniz çalışmaya her an hazırsınız. Aynen bir duvar ustası gibi araçlarınız mantık ve yöntemdir. Sadik ve güvenilir bir kişisiniz. Ancak muhafazakârlık sizi kısıtlıyor. Ayrıntılar ise sizin bazı çabalarınızın
sonuçlanmasını engelliyor. Kendi fikirlerinizi başkalarına zorla kabul ettirmezseniz ilerlemeniz daha kolay olacaktır. Bir sanatçının ya da mimarin size kavram olarak sunduğu bicimi tüm ayrıntıları ile gözünüzde canlandırabilirsiniz. Bundan sonra da kendi pratik yaklaşımınızla projeyi kâğıda dökebilirsiniz. Kimse sizin için görev ve sorumluluklardan kaçıyor diyemez çünkü nerede güvene ihtiyaç varsa orada sizi buluyorlar.

5 "YAZICI"
Doğuştan Merkür özellikleriniz var. Enerjik, canlısınız. İnce bir zekânızın yani sıra iyimser bir kişiliğiniz var. Yasam sizin için cesaret gerektiren bir macera. Yasamın değişkenliği sizin değişik ve çeşitliliğe olan düşkünlüğünüzle tam bir uyum içinde olduğundan yasama rahatlıkla ayak uydurabilirsiniz. Dünyanın merkezi olmaktan hoşlanıyorsunuz. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz. Ve hiç bir şeyin sizi özgürlüğünüzden alıkoymasına izin vermiyorsunuz. Sözcükleri kullanmada çok basarîlisiniz. Bundan dolayı konuşmaya dayalı mesleklerde çok basarîli olursunuz. Eğlence ve yazın dünyasında bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Ancak ustun konuşma yeteneğiniz bazen sorunlarda yol açabilir. Bilmediğiniz konulara dalarak mahcup olabilirsiniz. Değişken bir karakteriniz var. Bu kotu bir özellik değil. Size Gore akilli insan zamana ayak uydurmak zorundadır. Sizin için mutluluğa giden yol buradan geçiyor. Mutluluk kendinizi ifade etmek ve başarıya ulaşmaktır.

6 "OGRETMEN"
Sizin dünyanızın yöneticisi asktır. Ve evrendeki göreviniz bu felsefiyi öğretmektir. Amacınız ise başkalarına yârdim etmektir. Güzellik ve uyum nefes kadar gerekli size. Ailede gerçekleştirdiğiniz huzuru, çevrenize sonrada tüm dünyaya yaymak amaçların en önemlisi. Kabalığa, baya liga asla tahammül edemiyorsunuz. Müzikten, güzel sanatlardan anlıyorsunuz. Yasamın güzelliklerine olan sevginizi bu alanlarda uzmanlaşarak dile getiriyorsunuz. Kendinizden çok başkalarını düşünme özelliğiniz, sizi gençlerin danışmanı, yaslıların sırdaşı ve dünyanın öğretmeni yapıyor. Çok ender eleştiriyorsunuz.

Görevlerinizin size yüklediği sorumluluk aslında göründüğünden de ağır. Ancak bu ağır görevlerin önemini gayet iyi biliyorsunuz. Yasamdaki görevlerinizi yerine getirerek büyük mutluluğa ulaşabilirsiniz.

7 "MISTIK"
Gözlemci bir yapıya sahipsiniz erseyin ardındaki nedeni aramanız en büyük özelliğiniz. Yüzeysel hiç bir şey sizi tatmin etmiyor. Mistik konular, yeni ve eski ilim alanları ilginizi fazla çekiyor. Tıpkı bir doktor gibisiniz. Sorunlu insanlar aradıkları huzuru sizde buluyor. Sizin elinizde adeta sihirli bir güç var. Mesafeli tavrınız sizi diğer insanlardan ayırıyor. Ancak yasamın derinliklerine inenler sizi anlayabilir, suskun dönemlerinize bir anlam verebilir. Doğuştan itibarlısınız adeta. Yeriniz
ne olursa olsun daima saygı görüyorsunuz. Felsefi ve kültürel konulara ilginiz büyük. Müzik yazmak, kesifler yapmak yaraticiliginizi kullanabileceğiniz alanlardan. Sizin için sanatçıların eserlerinden yararlanmadan yasamak değil. Bazen yasam sizin için bir duş kirikliği olsuda daha öğreneceğiniz çok şey var. Ancak felsefi bakış acınız yasamın nereden kaynakladığını ortaya çıkaracak kudrette.

8 "SECICI"
Örgütlenme yeteneği ve yöneticilik sizde toplanıyor. Becerikli bir insansınız bu özelliğiniz sayesinde basarî ve mutluluk dolu bir yasam sizi bekliyor. İnsanin doğasını ve zaaflarını iyi bildiğiniz için insanlığı düzeltmek amacına yönelik meslekler seçiyorsunuz. Otorite en önemli silahınız. Yönetici olarak girdiğiniz her yerde bu silahı kullanıyorsunuz. Ne kadar büyük bir toplulukla çalışırsanız basarîniz ve kazancınızda o derece büyük olacaktır. Endüstri, şirket ve örgütlerde yönetici yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Çok cesur bir insansınız. Amacınız herkesin hareket özgürlüğünden faydalanmasını sağlamak. Ama bu da size Gore belli bir disiplin içinde olmalı.

9 "METAFIZIKCI"
Yaşamınız, perdenin gerisindeki esrarı, ruhun ve gizli ilmin ardındaki anlamı çözmekle geçiyor. Yaşamınızın amacı başkalarına hizmet vermek. Sevginin tek bir kişi, aile yâda gruba indirgenemeyeceğini çok iyi biliyorsunuz. Hayatinizin her alanında cömert ve kusursuz olmak istiyorsunuz. Bu amaçlara ulaşmak için dinsel yâda gizli bilim sanatlardan yararlanıyorsunuz. Çok hassas bir insan olduğunuz için insanlara, çevrenize fazla değer veriyorsunuz. Bu özelliğinizden dolayı sanata eğiliyorsunuz ve özellikle müziğe. Psikolojik olayları anlama yeteneğinizden söz etmek gerekiyor. Ancak sizin dışınızda gelişen olaylar sizi ve ruh halinizi fazlasıyla etkiliyor. Bagimsizliginiza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için yasamda ilerlerken maddi zenginlikler ve mülklerin değerini taşımak istemiyorsunuz. İnsanlarla anlaşmakta zorluk çekmiyorsunuz bu yüzden iyi bir konuşmacı olabilirsiniz.

kaynak. imedya.

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..