Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Ve Tanrı "Beğen" dedi

Ve Tanrı "Beğen" dedi
 

Adam and Eve


Erkek, kendi tersini suretli görünce emre itaatsizlik eder mi? Bu günahı kim işler! Buyruğa karşı gelmek. Tövbe diyin beyler! İngiltere’de bir araştırma yapmışlar. İşleri güçleri yok kafayı takmışlar bir kere! Kansere değil buna çare bulmamız lazım. Kırmızı alarm: Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır? 

“Kadın olsun da…” diye başlayan cümleleriniz kulağıma çalınıyor, çınlıyorum sayenizde. Ama durum öyle değilmiş! %79’luk güzide bir kesim dekoltesiz olursa “suratına” bakmam demiş. Mühim olan iç güzellik ya ondandır bu %79. Demek ki neymiş dekoltesiz kadın yokmuş az votka varmış. 

%60’lık bir kısım da yok arkadaş dekolteyle bitmez, kalem gibi etek giysin yılan olsun yoldan çıkarsın demiş. Demek ki neymiş zayıflara, yese de kilo almayanlara pis pis bakılacakmış. 

%67’lik bir taraf da (bir karar verin!) yataktan yeni kalksın, sade, doğal, saçı başı karışmış olsun tadından yenmez demiş. Demek ki neymiş dekoltem bele kadar gel sen bize kadar, kalem eteği çıkar doğru yatağa! 

%79 tiril tiril elbiseler giysin rüzgardan uçuşsun, çıkarması kolay olsun demiş. Demek ki neymiş yaz kız üşüyecekmişiz nasılsa ısıtan %79 emrimizdeymiş. 

%56 eteğinde elbisesinde değilim bir beyaz t-shirt bir mavi kot bana yeter demiş. Demek ki neymiş yalancının mumu yatsıya kadarmış ondan güdük kalmış bunların yüzdesi. 

%72’lik bir kesim de 6 numara şişle örülmüş kazak/süveter giysin sarıldıkça elektriklenelim yumuşacık demiş. Demek ki neymiş örgü öğrenmek iki ters bir düz gitmek gerekmiş. 

Emre karşı gelmek mi? Allah korusun! 

Saygılar efendim… 

 
Toplam blog
: 58
: 883
Kayıt tarihi
: 24.09.06
 
 

Tuti mucize-i guyem ne desem laf değil, çerh ile söyleşemem ayinesi saf değil! Ne acayip... ..