Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '19

 
Kategori
Siyaset
 

Video ve Ses Kaydı Var mı?

İlk 91 yerel seçimlerinde, ikincisi İnce için sandığa giden ve bir türlü istikrar sağlayamayan Kılıçdaroğlu'nun tutumlarından dolayı 31 mart seçimlerinde sandığa gitmemeyi düşünürken küçük bir operasyon için gittiğim eski askeri şimdiki Gümüşsuyu hastanesi'nin şehir kütüphanesine dönüştürüleceği şeklinde duyumları alınca kararını değiştirip İmamoğlu için sandığa giden biri olarak şunları söylemek isterim 23 haziran seçimleriyle ilgili:

Sandığa gitmeyen birmilyon yediyüzbin seçmenin çoğu yani en az birmilyon beşyüzbin seçmen benim gibi düşünen seçmenlerden oluştuğunu ve 23 haziran seçimlerinde tamamının sandığa giderek İmamoğlu'na oy vereceklerini ve de bu sefer büyük bir farkla tekrar İmamoğlu seçimi kazanacağını öngörüyorum, tabi seçimlere bir gün kala İmamoğlu'nun başına çorap örülmezse.

Bayram öncesi Ordu havaalanında yaşanmış olan tatsız olay hala sıcaklığını koruyor. Özellikle görsel medyada çok konuşuluyor, ayrıca da yazılıp çiziliyor ve devam ediyor VIP konusu..

İçeriğini tam olarak bilmiyoruz ama seçime bir gün kala Ordu havaalanı'nda yaşanmış olan olayla ilgili İmamoğlu'na ait video görüntüleri yayınlanır ve seçmeni olumsuz etkileyecek ses kayıtları kamuoyuna servis edilirse İmamoğlu zor durumda kalabilir.

Böyle bir video ve ses kaydı var veya yoktur bilemem ama demek istediğim 23 haziran'da seçimi açıkara önde alacak gibi görünen İmamoğlu'nun oylarına negatif yansımaları olur diye düşünüyorum olası video ve ses kayıtları servis edilirse..

Yanlış mı düşünüyorum..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..