Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '12

 
Kategori
Yazılım
 

Web site kurmanın kolay yolu

Web site kurmanın kolay yolu
 

web site kurmanın yöntemi


Teknolojinin gelişmesi ve internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte artık her evde bir bilgisayar var. Gündemi, merak ettiğimiz konuları internet üzerinden takip ediyoruz. Kısacası vaktimizin büyük bir bölümü, internet dünyasında geçiyor.

Hemen hemen her kategoride site veya blog kuruluyor. Kurulan siteler üzerinden kazanç sağlandığını bilmeyen yoktur. Aksi halde bu kadar site neden kurulsun?

Web site kurmanın bazı yolları vardır. Örneğin, tasarım ve kodlama bilginiz varsa, kendiniz site kurabilirsiniz. Ancak bu oldukça zaman alan bir yöntem. Web sitesi kuran bir çok insan var. Bu insanlara para ödeyerek web sitesi sahibi olabilirsiniz. Fakat bu biraz tuzlu bir tercih. Peki ücretsiz ve Google dostu web site nasıl kurabiliriz?

Ücretsiz web site kurmak için,Wordpress'i kullanabilirsiniz. Oldukça basit işlemlerden geçer. Hem kullanımı kolaydır hem de arama motorlarında üst sıralara çıkmanızı kolaylaştıran eklentilere sahiptir. Tabi nasıl yapacağınızı, hangi yöntemleri uygulayacağınızı bilmelisiniz. Bu noktada ,Wordpress site kurma eğitiminden faydalanabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..