Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '15

 
Kategori
Teknoloji
 

Windows 8 ile dosyalarınız silinmeden bilgisayar nasıl yenilenir?

Windows 8 ile dosyalarınız silinmeden bilgisayar nasıl yenilenir?
 

Windows 8, Microsoft tarafından 2012 yılında piyasaya sürüldü.


Microsoft tarafından 2012 yılında piyasaya sürülen Windows 8, kullanıcılarına kişisel bilgisayarlarında uygulayabilecekleri birçok yenilik sunmuştu.
 
Birden çok uygulamayı birlikte çalıştırabilme özelliği ile dokunmatik özelliğe sahip ekranlara uygun yeni arayüz geliştiren Microsoft, kişisel bilgisayarında sorun yaşayan ve performansından memnun olmayan işletim sistemine sahip kullanıcılara fotoğraf, video, müzik ve dosyalarını kaybetmeden kişisel bilgisayarını yenileyebilme özelliğini de getirdi. Üstelik bu işlem herhangi bir özel kurulum gerektirmiyor ve dosyalarınızı etkilenmeden kişisel bilgisayarınızı yenileme imkanı sağlıyor.
 
Kişisel bilgisayar nasıl yenilenir?
Kişisel bilgisayarınızda yenileme yapmadan önce, birkaç önemli detayı paylaşmak istiyorum. İşletim sisteminiz Windows'u yeniden yüklerken, sonradan yüklediğiniz uygulamaları kaldıracak ancak dosyalarınızı ve ayarlarınızı koruyacaktır.
  1. Ekranın sağ üst köşesinden fare imlecini aşağıya indirin ve açılan pencerede Ayarlar'a ardından yeni açılan pencerede Bilgisayar ayarlarını değiştir'e tıklayın.
  2. Karşınıza çıkan menüden Güncelleştirme ve kurtarma - Kurtarma yolunu izleyerek 'Dosyalarınızı etkilemeden kişisel bilgisayarınızı yenileyin' başlığının altında yer alan Başlayın butonuna tıklayın ve ilgili yönergeleri takip edin.
Windows 8 işletim sistemine sahip kişisel bilgisayarınızı yenilemek oldukça basit. Yüklemenin ardından Windows'u kullanmaya başlayabilir, işletim sisteminizden kaldırılan uygulamaların listesini masaüstünde oluşturulan belgede görüntüleyebilirsiniz.
 
 
Toplam blog
: 9
: 986
Kayıt tarihi
: 23.07.12
 
 

Blog. ..