Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

06 Şubat '09

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Wipeout SHOW TV'de Başlıyor ''Wipeout ŞOV''

Wipeout SHOW TV'de Başlıyor ''Wipeout ŞOV''
 

Wipeout SHOW TV'de Başlıyor ''Wipeout ŞOV''


Bu akşam SHOW TV. ekranlarında, dünyada izlenme rekorları kıran, (bizde de kıracak olan) ''Wipeout'' BAŞLIYORRRR!!!

Anlaşıldı! Yine dünyadan bi haber (!) yer yerinden oynayacak, sokaklar sessiz kalacak ve herkesin mahallesinde ''Issız Adam'' diye bir film oynayacak.. (vallayı uydu) (!) Hepimizin bildiği gibi, Şhow'da önce yemekler yarıştırılmak istendi.. Bizler doğal olarak, ekranlarda yemeklerin yarışmasını beklerken, bir de ne görelim, yemekleri yapan kişiler birbirlerini yemiyorlar mı? Dedim ''ne günlere kaldık ey güzel Rabbim'' yemekler önlerinde duruyor, onlar birbirini, yani egolarını yemeye çalışıyorlar.. Ehh afiyet olsun demekten başka bişicikler gelmez elimden..

Bu arada Şhow TV. Yöneticileri uyumamışlar, düşünmüşler, taşınmışlar hatta hiç üşenmemişler, taaa Arjantin'lere kadar gitmişler ve yarışmaya katılan maceraperestlere demişler ki şimdi buyurunuz yiyiniz AMA birbirinizi değil, yarışmanın enerjisini! :) Bencede iyi yapmışlar..

Wipeout ŞOV'un bilgi ve fotoğraflarını bana ulaştıran ve bu TV. yarışmasını tanıtmam için, beni yakından bilgilendiren, WİPEOUT ŞOV Türkiye'ye, şimdiden hepimiz adına çok teşekkür ediyorum ve diyorum ki ''Melekler yüreğinden öpsün WIPE OUT ŞOV'' :)

Wipeout ŞOV Sunucusu Asuman Karause

Wipeout Başlıyor!!!

Amerika'da 2008 yılında izlenme rekorları kıran “WİPEOUT” da geri sayım başladı!

Çekimleri Arjantin'de gerçekleşen “Wipeout”un, yapımcısı Endemol Türkiye. Programın Arjantin'deki çekimlerini güzel yıldız Asuman Krause sunuyor. Amerika'da 2008'de son 5 yılın en başarılı programı olan Wipeout, bu yıl 20 ülkede daha yayınlanmaya başlayacak. Wipeout için, programın çekimlerinin gerçekleştiği Arjantin'de “Dünya'nın en büyük açık hava oyun parkuru” kuruldu.

4 farklı etaptan oluşan dünyanın en eğlenceli parkuru, bu hafta hoplada gel toplarının gücü adına yarışan Çakma He-Man, uçan ama konamayan Süper Adam, ilerleyen yaşına rağmen rüzgarın gücünü arkasına alan elli yaşındaki Rüzgar Teyze Fulya, verdiği 40 kilo ile iddasını arttıran 40 Kübra, genç kızların rüyalarını süsleyen Beyaz Atlı Ekin, Karadeniz'in gürleyen sesi Dinazoris Temel ve Tom Cruise’un yerli versiyonu seçkin ile beraber 16 yepyeni, pırıl pırıl adayı ağırlıyor…. Çıtkırıldımı, sporcusu, spordan nefret edeni, yüzmekten korkanı, şişmanı, zayıfı, öğrencisi, ev hanımı tüm yarışmacılar kendine güveniyor ama hepsi Wipeout’tan nasiplerini alıyorlar.

Bu bölümde cesaretini, kararlılıgını ve dayanıklılıgını kanıtlamaya çalışan bu 16 adayın Wipeout parkurundaki mücadelesinde güzel sunucumuz Asuman Krause dışında hiç bir dayanakları yok… Çılgın yarışmacıları ve adrenalin yüklü oyunlarıyla Wipeout SHOW TV ekranlarında
Daha ayrıntılı bilgiler:http://www.wipeoutturkey.com/

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..