Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '12

 
Kategori
Deneme
 

Yâredir sinede, eski sevgili...

Yâredir sinede, eski sevgili...
 

Sevgilinizle her şey yolunda gidiyor ve rüyalarınızdaki aşkı bulduğunuzu düşünüyorsunuz, fakat birden eski sevgili hayatınıza giriyor ve peşinizi bırakmıyor. Bunun sinir bozucu olduğunu kabul etmek gerekir. Ondan kolayca kurtulabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ama böyle durumlarda kaldığınızda telaşlanmamalısınız.

Bu ilişki için onca emek verdiğinizi unutmayın. Pek çok sorunla karşılaşmış olabilirsiniz, bunu da onlardan biri olarak görün ve fazla önemsememeye çalışın. Başaramıyorsanız, tırnaklarınızı kemiriyorsanız, içiniz içinizi yiyorsa bile, bunu sevgilinize belli etmemeye özen göstermelisiniz. Fakat önemsememekten kasıt, onların sürekli görüşmelerine izin vereceğiniz anlamına gelmemeli. Mutlaka sevgilinizi karşınıza alıp görüşmelerinden rahatsız olduğunuzu söylemelisiniz.

Eğer sevgilinizi sürekli arıyorsa, aramasının ne kadar gereksiz olduğunu ve nasıl bu kadar gurursuz olabildiğine şaşırdığınızı sevgilinize laf arasında söyleyin. Bu arada sizin de sevgilinizi daha sık arayıp sevginizi dile getirmeniz işe yarayacaktır.

Sevgilinize ne kadar sık sarılır ve sıcaklığınızı hissettirirseniz, o kadar başarılı olursunuz. Unutmayın ki ortada bitmiş bir ilişki var ve bu ilişkinin neden bittiği konusunda sevgilinize hatırlatmalar yapmanız, onun da farklı düşünmesine yol açacaktır.

 

 
Toplam blog
: 54
: 2101
Kayıt tarihi
: 12.03.12
 
 

Başkalarının hayatlarını, kişiliklerini anlatmak kolay da, söz konusu kendim olunca yazacak çok a..