Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '07

 
Kategori
Kadın Modası
 

Yakışmayan açmasın

Yakışmayan açmasın
 

Giymiş düşük beli, açmış kızımız göbeğini. Aman allahım göbek değil, sanki şişirilmiş balonu sıkmışın bir yerinden baloncuk yaparcasına fırlamış dışarı. Bayanlar biraz estetik olmalı bence. Yaz mevsimi geliyor. Miniler giyilecek, dekolteler çoğalacak, beller düşecek ve değişik pozisyonlarda çeşitli yerler göz önüne serilecek. Kimimiz hayranlıkla seyredecek, kimimiz tebessümlerle beğenimizi göstereceğiz. Bazılarımız ise gördüğümüz manzaralar karşısında dudak bükerek hayıflanacağız.

İnsanlar kendine yakışanı pek seçemiyor galiba. Diyeceksinizki herkes özgürce kıyafet giyemezmi? Tabiki giyilecek. Fakat yakışanı ve estetik olarak göze hoş geleni seçmeye çalışarak. Artık ten rengine göre hangi renk kıyafet giyilmesi gündemdeyken, basit püf noktaları ile insan çekici bir görünüme kavuşabilir. Her insanın etkileyici bir yanı ve göze hoş gelen değişik çizgisi mutlaka vardır. Nasılki yüz hatlarına göre makyaj yapılıyorsa, kişiye göre giyim ve renk tarzı da dikkatlice seçilerek uygulanmalıdır. Bu yüzden eğer göbeğimizi çıkaran kıyafetler seçeceksek, çok belirli olan ve epilasyon yapılmamış göbeklerimizin ortaya çıkmamasına özen göstermeliyiz. Mini giyeceksek tenimizin rengine göre renklerle destekleyerek, zayıflığımızı yada şişmanlığımızı da göz önüne almalıyız.

Birde hep şunu merak etmişimdir. Kime sorarlar, neye göre yakışıp yakışmadığına karar verirler. Bence aman ne güzel olmuş diyenlere fazla itibar etmeyin. İlk önce aynaya bakıp kendinize sorun. Kendiniz beğendikten sonra ayrıntıları danışın bir bilenlere. Zaten kimseye bu sana gitmemiş diyemeyiz kolay kolay. Oysa en iyi dost, arkadaşının göze çarpan aykırılıklarını söyleyebilen dosttur. Dikkat çekmek istiyorsak, kendimize yakışan ve kişiliğimizi yansıtabilen duruşumuzla dikkat çekmeliyiz.

 
Toplam blog
: 34
: 1384
Kayıt tarihi
: 05.03.07
 
 

İstanbul doğumluyum. Sosyal antropoloji bölümü mezunuyum. Güzel sanatların her dalı ilgimi çekmiştir..