Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '20

 
Kategori
Astroloji
 

Yaralı Şifacı Kiron Burçlarda

KİRON KOÇ: kişi benliğini öne sürebilmekte ve kendini ifade edebilmekte zorlanır. Eyleme geçmekte, rotasını belirlemekte, yeni başlangıçlara girişmekte sorun yaşar. Başkalarına hedef koyabilir, yönünü buldurabilir, motive edebilir ama kendi hayallerine ilk adımı atmakta zorlanır.

KİRON BOĞA: içinde huzursuzluk taşır, yaşamdan keyif almakta zorlanır. Kendisini bir türlü güvende hissedemez. Hayatı yaşamadığı için pişmandır. Sürekli maddi güvensizlik korkusu taşır. Yaşamdan keyif alamaz ama başkalarına huzurlu ortamlar yaratabilir. 

KİRON İKİZLER: iletişim kurmakta zorluklar, "anlaşılmıyorum, kendimi anlatamıyorum" hissi taşır. Bazı konumlarda öğrenme güçlüğü ve eğitim hayatında zorluklar yaratır. Kardeşlerle ilgili sorun verebilir. İyi bir öğretmen, iyi bir gazeteci, yazar olabilirler.

KİRON YENGEÇ: Sevgiyi hissedememe ve "sevilmiyorum" hissi verebilir. Ailenin desteğini hissedemez, kendisini yuvasında hissetmez. Anneyle, annelik rolüyle ilgili sorunlar verebilir. Çok iyi terapist ve danışman olabilirler.

KİRON ASLAN: bu kişiler ön plana çıkmaktan çekinir, hatta sahne korkusu yaşayabilirler. Yaratıcılığı ve bireysel ifade yeteneğini ortaya koyamazlar fakat başkalarının yaratıcılığının ön plana çıkması için çalışabilirler. Çok iyi bir menajer ve oyuncu koçu olabilirler. Çocuklarla çalışabilirler

KİRON BAŞAK: kendisini bir türlü formda ve sağlıklı hissedemeyen narin kişilerdir. Hastalık hastası olma durumu verebilir. Çok iyi bir doktor ve diyetisyen olabilirler.

KİRON TERAZİ: her zaman ruh eşini arayan ama sanki hiç bulamayacakmış gibi hisseden kişilerdir. Çok iyi bir evlilik danışmanı ve ilişki terapisti olabilirler.

KİRON AKREP: travmatik olaylarla kimseye güvenmeme durumu yaratır. Kişi sürekli kriz anındaymış gibi hisseder, kötü bir şey olacakmış duygusuyla yaşar. Aslında çok iyi kriz yönetimi yapabilen kişilerdir.

KİRON YAY: kişi kendisini özgür hissetmiyor, karamsar ve dar bir ufka sıkışmış hissediyor olabilir. Başkalarına yeni ufuklar açmakta, motive etmekte, görmediğini göstermekte çok iyidir.

KİRON OĞLAK: kişi kıtlık ve yoksunluk hissine sıkışıp kalmış olabilir. Bir sınıf ayrımına maruz kalmış ve saygı görmüyormuş hissiyle yaşar. Toplumda güç ve statü elde etmekte zorlansa da başkalarına çok iyi kariyer planlaması yapabilir.

KİRON KOVA: kişi farklı, orijinal yönlerini, bireyselliğini ifade etmekte zorlanır ve sıradan hissetmenin acısını yaşar. Başkalarındaki orijinalliği yakalayıp bunu yaratıcı şekilde ortaya koymasına yardımcı olabilir.

KİRON BALIK: kişi kurban rolüne bürünüp, her kötülüğün ona isabet ettiğini düşünebilir. Kendini bir kader kurbanı olarak görür. İnsanların kaderi anlayıp, büyük planı görmesine ve hayatla barışmasına yardımcı olacak şekilde ruhsal rehberlik yapabilirler.

 
Toplam blog
: 6
: 148
Kayıt tarihi
: 11.07.07
 
 

İngilizce öğretmeni, astroloji öğrencisi, INTJ-A ..