Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '13

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Yaşı küçük, yüreği büyük küçükler, Vali Ablaları Sibel'i çok sevdiler.

Yaşı küçük, ama yüreği büyük savunucular, “İnsan Hakları” gününde, Bartın Vali Yardımcısı ablalarını ziyaret ettiler.

İnsan Hakları İl Kurulunun toplantısında, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “İnsan Hakları” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren Bartın Valiliği internet sitesinde isim ve okul bilgileri ilan edilen insan hakları savunucusu, başarılı öğrencileri misafir etti.

Vali Yardımcısı Sibel TURSUN öğrencilerle sohbet ederek, dereceye girdikleri başarlı eserlerinden ve insan hakları konusuna gösterdikleri duyarlılıktan dolayı öğrencileri tebrik etti.

İnsan Hakları İl Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Sibel TURSUN ve kurul üyeleri tarafından öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından öğrenciler dereceye girdikleri eserleri kurul üyelerinin bilgisine sundular. Resim, şiir ve kompozisyondan oluşan eserler kurul üyelerinin büyük beğenisini aldı.

Öğrencilerle birlikte Valilik Binasında çektirilen hatıra fotoğrafının ardından İnsan Hakları İl Kurulu Başkanı Sibel TURSUN ve kurul üyeleri tüm dünya için insan hakları ihlallerinin yaşanmayacağı, adalet, barış ve sevginin hakim olacağı mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yeni yıl temennisinde bulundular.

Bazı kız çocuklarının, geleceğin Valisi Sibel Hanımdan uzun müddet ayrılmadıkları  gözlemlendi  ve ablaları Sibeli çok sevdiklerini söylediler.

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..