Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '16

 
Kategori
Astroloji
 

Yay Burcunda Dolunay, 20 Haziran 2016

Dolunay enerjisine yaklaştığımız şu günler içerisinde, mücadelesini verdiğimiz, ortaya koymaya, belirsizliğinden kurtarmaya çalıştığımız amaçlarımız ve arzularımızın ikileminde kaldığımızı hissedebilir, kutuplaşan bir duygu ve düşünce dünyası içerisine girebiliriz.
Dolunay zamanları haritalarımızda özellikle gerçekleşiyor oldukları eksenlerde, yaptıkları açılar ve yöneticilikler ile işlevsellik yaratırlar ve tutulma haritalarına benzer şekilde birbiri ile bağlantılı sürecin, birbiri ile bağlantılı olayların niteliksel durumları hakkında bilgi verici olurlar.
 
Hayatlarımızda gelişen hiçbir şey aslında nasıl birbirinden bağımsız değil ise, hayatımızın birer aynası gibi düşünebileceğimiz astroloji haritalarımızda, devam eden tüm gezegensel hareketler ile süregelen bir bütünü içerir.
 
20 Haziran Pazartesi günü (14.02) gerçekleşecek dolunay 29 derece Yay burcunda.
Dolunay sırasında gökyüzünde Merkür, Jüpiter ve retro halinde olan Satürn, Neptün büyük kare oluşturmuş durumda.
 
İçinde bulunduğumuz dolunay enerjisi her birimizi netlik kazanmakta zorlanan, değişkenlik taşıyan koşullar karşısında olgunluğa, gerçek ile gerçek olmayanı ayırt etmeye, ne istediğini bilir hale gelmeye davet ediyor.
 
Bu süreç kişisel ve toplumsal olarak düşünce, inançlar ve istekleri içeren konularda kutuplaşma enerjisinin yoğun boyutlarına varabilecek olduğu bir süreç olabilir.
 
Duygusal zayıflık ve yaralanmalara karşı açık hale gelebilir, kişiselleştirdiğimiz meselelerimizi savunmada zorlanma , yaşantımızda etkin olan kişi yada kişiler tarafından baskı altında tutulma benzeri etkiler ile karşılaşacak olabiliriz.
 
Dolunay'ın, ülkemiz haritasında 29 derece İkizler burcunda yerleşmiş olan Ay ile derecesel ilişkisi toplumun geneline yayılmış olarak etkisini üzerimizde hissedeceğimizi göstermekte.
Farkında olmak yol almak demektir. Yaşayacak olduğumuz bu dolunay enerjisi bize kendimiz ve çevremizde gelişen olaylara ait netleşmeye doğru giden bir görüş hali getirecektir. Dolunay sonrası 21 Haziran günü Yengeç burcuna geçecek olan Güneş, olaylara bakış açımız ve davranışlarımızda aidiyet hissinin, güvenlik ve bağlılık temalarının öne çıkacağını göstermekte.
 
4 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecek yeni ay derecesi 12 derece Yengeç burcunda. Sirius sabit yıldızı ile de kavuşum derecesinde olan yeni ay derecesi bu tarihten itibaren etkisi kolektife yayılan belirginleşmiş ve hedef bulmuş yeni gelişmelerin olacağını işaret etmekte.
Sevgi ile...
 
Dilâra Başar Efeoğlu
 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..