Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Yazık

Yazık
 

Fotoğraf, T.F.F. resmi internet sitesinden alınmıştır.


Bursaspor, Şampiyonlar Ligi ikinci maçında da mağlup oldu. Yeşil- beyazlı temsilcimizin bu seferki rakibi deplasmanda İskoç ekibi Rangers idi.

Ekibimiz maça fena başlamamıştı. Defansta biraz dengesizlik var gibi idi ama oyun umut veriyordu. Gelgelelim 18. dakikada defanstaki dengesizlik iki kişinin arasından Rangersli oyuncunun topa vurup gol atması ile sonuçlandı.

Golden sonra Bursaspor resmen dağıldı. Yeşil- beyazlı oyuncular müthiş bir moral bozukluğuna büründüler. Bu dakikalarda oyunun hakimi ev sahibi takımdı.

Ancak Bursaspor zamanla şoku attı. Özellikle ikinci yarıda daha farklı bir Bursaspor sahadaydı.

Gerçekten de ikinci yarı etkili olan timsahlar bir türlü golü bulamadılar. Sercan'ın vuruşunda ceza sahasında rakip oyuncunun koluna çarpan top penaltı olarak değerlendirilebilirdi. Hakemler sanki pozisyonu çözemedi.

Görünen şu: Bursaspor hala tedirgin. Yeşil- beyazlılar Şampiyonlar Ligi sahnesindeki maçlarda oldukça heyecanlılar. Oldukça basit hatalar yapıyorlar.

Örneğin bu akşamki rakipleri olan Rangers takımı çok da fazla özelliği olan bir takım değil. Bursaspor bu maçtan en az beraberlikle ayrılmalıydı. Ama tecrübesizlik kendisini gösteriyor. Geçen de yazdığım gibi Bursaspor oynadıkça tecrübe kazanacaktır. O yüzden yeşil- beyazlılar bu seneyi ölçü almamalı, önümüzdeki yıl da mutlaka Avrupa kupalarında yer almalı.

Asıl çekincem ise Mancester United maçı. Şimdi Bursaspor'u deplasmanda gerçek bir dev bekliyor.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..