Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '10

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Yeme de yanında yat.

Hangi yiyeceğin size kilo aldırdığını ya da sağlığınızla oynadığını merak ediyorsanız tek yapmanız gereken ImuPro Test'ini yaptırmak olacak. Her ne kadar kilo vermek için uygulanan bir test olarak bilinse de aslında ImuPro Testi, size rahatsızlık veren besin maddesini bularak bu besinden uzak durmanızı sağlar. Bazı besinlerin hazımsılık ya da şişkinlik yapması da bu sayede engellenmiş olur. Vereceğiniz bir miktar kan ile yapılacak olan bu test hangi besinlere ne derecede bir duyarlılığınız olduğunu saptar, belirlenen besinler tamamen ya da kısmen beslenme alışkanlığından çıkarılır. Özellikle bazı besinleri tükettikten sonra kendinize gaz, hazımsızlık, yorgunluk gibi kronik şikayetler hissediyorsanız yapılabilir. ImuPro testi ile sindirim sisteminin duyarlılık gösterdiği besinler gruplara ayrılarak ya tamamen ya da kısmen beslenmeden çıkartılır, burada dikkat edilmesi gereken nokta bu besinleri diyetten çıkartırken, çıkartılan besin grubuna dahil bir besin öğesinden vücudu eksik bırakmamak gerekir. Bu durum uzun vadede besin öğesi yetersizliğine bağlı olarak sağlık sorunları yaratabilir.

En sık rastlanan besin duyarlılıkları ceviz, badem, çilek, kabuklu deniz ürünleri, süt, yumurta, soya ürünleri ve buğday alerjileridir. Eğer bu besinleri sürekli olarak tüketiyorsanız ve kronik olarak ishal, yorgunluk, migren gibi şikayetkeriniz varsa ImuPro testi yaptırmanız tavsiye edilir.

Bir kere yaptıracğınız Imupro300 testi size 270 gıdaya karşı olan duyarlılığınızı söyleyecektir. Size en uygun diyet geniş bir gıda spektrumunda hemen belirlenecektir. Size uygun kişisel diyetinizi uyguladığınız takdirde başta kronik problemler olmak üzere birçok sağlık sorunundan kurtulmanız mümkündür.

 
Toplam blog
: 19
: 491
Kayıt tarihi
: 26.05.10
 
 

Diyetisyen akademisyen..