Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '15

 
Kategori
Astroloji
 

Yengeç burcunda yılın son Dolunay'ı (25 Aralık 2015)

Yengeç burcunda yılın son Dolunay'ı (25 Aralık 2015)
 

25 Aralık 2015 tarihinde yılın son Dolunay’ı Yengeç burcunda gerçekleşecek. Dolunay haritasın Ay’ın yüceldiği Boğa burcu yükseliyor, Ay ~ Neptün ~ Juno arasında büyük bir üçgen var. Venüse göz kırpan Jüpiter Merkürle partil ilişki içerisinde…

Ayın en parlak fazı olan Dolunay; bilinçaltımızı ve bastırdığımız duyguları parlatan etkilere sahiptir. Göz kamaştıran ışığıyla birlikte, enerjimiz en yüksek seviyeye gelir. İç ve dış dünyamızda, yaşamımızla ilgili hesaplaşmalar yaşarız. Sessiz kaldığımız konular bu evrelerde iç huzursuzluklara neden olabilir.

Dolunay zamanı; kendimizi ve amaçlarımızı ifade edebilmek için yoğun bir istek duyarız. Tüm bu etkiler; düşünülmeden gerçekleştirilen eylemlere neden olabileceği gibi, daha önce cesaret gösteremediğimiz durumların üzerine giderek, çözümler bulmamıza olanak verebilir. Dolunay zamanı topraklanma ve şifalanma çalışmaları yapmak çok verimli olacaktır.

Yengeç burcunun yöneticisi Ay olduğu için bu dolunay çok güçlü etkiler taşıyor. Geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapabilir, geçmişi ve yaşananları sık sık hatırlayabiliriz. Unuttuğumuzu zannettiğimiz ama hala unutamadığımız olaylar, kişiler aklımıza gelebilir.  Bağımlılıklarımız, zaaflarımız, sıkı sıkı tutunduğumuz alışkanlıklar bu hafta gündem de olacaktır.

Aklımıza gelen her düşüncenin, yaşadığımız her olayın var olma nedeni vardır. Bu düşüncelere daldığımızda hemen bunu hatırlamakta yarar var. “Bu kişiyi neden düşünüyorum? Burada görmem gereken ne var ? Neyi öğrenmem gerekiyor? “ gibi soru cümlelerini sorarak; işaretlere odaklanmalıyız. Kalbimizden ilk dökülen bilgiler de sorularımızın cevabını verecek ve bizi bir çözüme yöneltecektir. “En büyük bilge içimizde…”

Duygularımızın ve hassasiyetimizin çok yüksek olacağı bu süreçte; yaşayabileceğimiz stresli durumlar, mide hastalıklarını ve sindirim sorunlarını gündeme getirebilir. Yeme, içme, beslenme ve besleme isteğimizde hafta boyunca artış görülecektir. Aile ilişkileri vurgu kazanabilir ve ailemizle olan duygusal bağlarımızı güçlendirerek kendimizi daha iyi hissedebiliriz.

Yeni yıla yepyeni bir sayfa açmak için, duygusal yüklerimizden arınma haftasındayız. Reiki yapmak veya uyumlama almak, Access bars bilinçaltı temizliğinden faydalanmak, topraklanma ve şifalanma çalışmaları yapan terapistlerle görüşmek, astroloji danışmanlığı alarak zayıf noktalarımızı güçlendirmek için çok etkin bir zaman dilimindeyiz.

Yeni yılın ışıkla, umutla ve mucizelerle gelmesini dilerim…

Bu Dolunay hepimize şifa olsun!

Sevgiyle…

https://www.youtube.com/watch?v=CV5tHLt0hDk

Dolunayın Burcunuza Göre Etkileri; http://www.mirayertugrul.com/#!aralik-2015-burc-yorumlari/h29rn

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..