Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '15

 
Kategori
Astroloji
 

28 - 03 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: 30 Aralık Ay Başak'ta süper!

28 - 03 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: 30 Aralık Ay Başak'ta süper!
 

haftalık burç


Mars ve Jüpiterin bütün bir hafta düşük katsayıda olmasına rağmen 30 Aralık günü Başak burcundaki Ay.ın katsayısı +6 olup başta Boğa, İkizler, Akrep ve Yaylar olmak üzere herkesi olumlu etkileyecektir. Ay ülke genelinde para konularını, mal-mülk ve toprak bütünlüğüyle ilgili konuları, her türlü iletişim (bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim, vs) ve ticari konuları, bankacılıkla ilgili konuları, ülkenin gizli saklı işlerini, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (doğal gaz, petrol, vs.), yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle ilgili konularını olumlu etkileyebilir. Bu konularda üretkenlik ve güvenlik artabilir. (Aralık 2015 burç) (2016 Ocak burç)

03 Ocak Pazar günü -4 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olacaktır. Bu günde Ay, Mars, Merkür ve Jüpiter düşük katsayıda olacağından öfke, kavga ve tartışmalar, güvenlik problemleri, iletişim problemleri ve abartılı, fanatik davranışlar güne damgasını vurabilir. 03 Ocak günü en olumsuz etkiyi Natal Güneşi ve Marsı Boğa ve Akrep burçları alabilir. Ülke genelinde ise Boğa burcunu sembolize eden para konuları ile Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin sahip olduğu yer altı ve üstü kaynakları (doğal gaz, petrol, vs) Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan, Marsı sembolize eden askeri konulardan, Jüpiteri sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilir. (haftalık burç) (2016 haftalık burç)

Bütün bir hafta boyunca Terazi burcundaki Mars ile Başak burcundaki Jüpiter düşük katsayıda olup en çok Koç, Boğa, Terazi ve Akrep burçlarını olumsuz etkileyebilir. Ülke genelinde Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri, Boğa burcunu sembolize eden para konuları, toprak bütünlüğüyle ilgili konular, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, bankacılık konuları ile ülkenin yer altı ve üstü kaynakları Mars ve Jüpiterden olumsuz etkiler alabilir. Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını sembolize eden konular kavga, tartışma ve saldırılar ile fanatik ve abartılı davranışlar, sorumsuzluklar yüzünden olumsuz etkiler alabilir. Kişisel olarak da Koç, Boğa, Terazi ve Akrep burçlarına düşen evlerinizi sembolize eden konularda kavga, tartışma ve sorumsuzluklar, abartılı davranışlar olabilir. Örneğin yükselen Aslan burçları, 3.ev (iletişim, yakın çevre), 4.ev (ev, aile, gayrimenkul), 9.ev (yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve şehirler) ve 10.ev (iş, meslek, kariyer) konularında kavga, tartışma ve sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirler. Buna nasıl cevap verecekleri Natal gezegenlerine bağlıdır. Bu evlerde Natal Güneş ve Marsları yada başka Natal gezegenleri de varsa daha çok etki altında kalabilirler. Yükselen burçlara göre detaylı bilgi yazımızın en sonunda verilmiştir. (haftalık astroloji) (Ocak 2016)

 

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımız: 17 Aralık için Ay Balıkda süper olduğundan Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir demiştik. Gerçekten de 17 Aralık günü uzun bir aradan sonra Türkiye ile İsrail ön anlaşmaya vardı. 20 Aralık günü için saldırılara dikkat demiştik. Gerçekten de bu günde CHP Milletvekili Tuncay Özkana saldırı girişiminde bulunuldu. İsrail ilk defa Şam'da Hizbullah komutanını vurdu. İstanbul Okmeydanı'nda ve Bağcılarda molotof kokteyleriyle saldırılar oldu. Adana'da bir gecede 8 araç kundaklandı. Ankara’daki iş merkezinde büyük yangın çıktı. İstanbul'da bir terörist yola bomba yerleştirirken yakalandı. Bu son örnek Marsdan gelen saldırıların kader olmadığını ve insan aklını ve iradesini kullanırsa olayları önleyebileceğini göstermektedir. Teröristi yakalayan polisleri buradan kutluyoruz. :) (Aralık astroloji)

 

Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneşi ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)

Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Filistin, Türkiye, KKTC, Işid, Suriye, İran, Irak, Türkmenistan, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / IMF, FED, AB, BM, NATO / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, PYD Başkanı Salih Müslim


Bütün bir hafta
Jüpiterden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)

Rusya, Libya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt / CHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

Yukardaki tabloda Jüpiterden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler Jüpiterden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Jüpiterden olumlu etki alan Rusya Türkiye, Işid ve kısmen de Suriyeyi yada NATO'yu olumsuz etkilemeye devam edebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2015 Aralık burç)


Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar)

Rusya, Japonya, Çin, Almanya, Fransa, İsrail, Filistin, Türkiye, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Arnavutluk, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Lübnan, Libya, Kuveyt / HDP, AKP, MHP / AB, NATO / PKK / Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İran Başkanı Hasan Ruhani


Bütün bir hafta
Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)

Belçika, Işid, İran, Yemen, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı

Yukardaki tabloda Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Işid yada İran Rusya'yı veya Türkiyeyi olumsuz etkileyebilir. Türkiye Ermenistandan, Işidden, PYD ve DHKP-C'den olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2015 haftalık burç)


30 Aralık
Ay.dan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad / MHP, HDP, AKP / AB / PKK

Yukardaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Örneğin Amerika, Almanya ve Fransa gibi ülkeler ülke güvenliğiyle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Kişisel olarak Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunda olanlar 30 Aralık günü Ay transiti hangi evlerindeyse hayatlarının o alanında Ay.ı sembolize eden ev, aile, anne, annelik, kadın, gayrimenkul, beslenme, üretim gibi konulardan olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 30 Aralık günü Ay transiti 2.evinizdeyse mal-mülk ve para konularınız gayrimenkulle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Para konularında üretkenliğinizi ve veriminizi arttıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Natal Marsınız da Boğa, İkizler, Akrep yada Yay burçlarındaysa parayla ilgili bu başarıda sizin de payınız olabilir. Yükselen burçlara göre detaylı bilgi yazımızın en sonunda verilmiştir. (Aralık 2015)


2016'nın ilk 3 ayı diğer aylara oranla iyi !

2016 yılının ilk 3 ayı diğer aylara göre çok daha olumlu olacağından bu 3 ayda (Ocak, Şubat, Mart) kendi eksiklerimizi kapatmaya çalışmalıyız. 2016 yılının Haziran ve Temmuz ayları bilhassa İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları için olumsuz geçebileceğinden şimdiden önlem almalarını tavsiye edebilirim. Özellikle 22 Haziran ve civarında Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Güneşi Balık Marsı İkizler olan Başbakan Davutoğlunun Rusya ve Suriyeyle ilgili konulara, bir takım engel, yasak ve bunalımlara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. (2016 - 2019 arası tahminlerimiz http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/11/dikkat-10-24-temmuz-2019-kaostan-da-ote.html ) Bütün burçlara tahminlerin ötesinde çok güzel bir yıl dilerim ! :) (Ocak 2016 burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/12/28-03-ocak-2016-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Koç (6, 7, 8, 12.ev Dikkat, 30 Aralık 2, 3, 8, 9.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 6, 7, 11.ev Dikkat, 30 Aralık 1, 2, 7, 8.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 5, 6, 10.ev Dikkat, 30 Aralık 12, 1, 6, 7.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 4, 5, 9.ev Dikkat, 30 Aralık 11, 12, 5, 6.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 3, 4, 8.ev Dikkat, 30 Aralık 10, 11, 4, 5.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 2, 3, 7.ev Dikkat, 30 Aralık 9, 10, 3, 4.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 1, 3, 6.ev Dikkat, 30 Aralık 8, 9, 2, 3.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 12, 2, 5.ev Dikkat, 30 Aralık 7, 8, 1, 2.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 11, 1, 4.ev Dikkat, 30 Aralık 6, 7, 12, 1.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 10, 12, 3.ev Dikkat, 30 Aralık 5, 6, 11, 12.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 9, 11, 2.ev Dikkat, 30 Aralık 4, 5, 10, 11.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 8, 10, 1.ev Dikkat, 30 Aralık 3, 4, 9, 10.ev Süper)
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..