Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '14

 
Kategori
Sosyoloji
 

Yeni komşumuz IŞİD

Yeni komşumuz IŞİD
 

Ülkemizin yeni güney sınırında artık IŞİD var. Kudurdukça kuduran, ağzından köpükler saçan PKK'nın Amerika ve İsrail desteğiyle yerleştiği güney sınırımızda artık Türk askerinin kanını döken soysuzlar yerine en azından ülkemiz vatandaşlarına zarar vermeyen, toprak bütünlüğümüze göz dikmemiş bir örgüt var.

Şu anki ruh halimiz denize düşen yılana sarılır psikolojisinden ibaret olsa da, sınırımızı akla gelebilecek her türlü suç için kullanan, askere polise taş atan teröristler ve destekçileri yerine bize henüz ciddi bir zararı dokunmayan birilerinin bulunması daha mantıklı görünüyor.

Ancak ne yazık ki Osmanlı dağıldıktan sonra bir gün bile Suriye ve Irak toprakları Amerika, İngiltere ve İsrail ortaklığının yeni planlarına sahne olmaktan kurtulamadı. Bugünün şartlarında da sınırlar artık haftalık veya günlük değil, saatlik olarak değişmekte. Allah sonumuzu hayrede.

Ortadoğunun içine öyle bir ettiler ki sınır komşularımızın ikisi de terörist olarak tanımlanıyor ve bize "Hangi teröristi seçmek istersin?" sorusunu cevaplamak kalıyor. Bölgenin suyu öyle bir çıktı ki ortada devletler kalmadı. Terörist gruplar arası çatışmalar yaşanıyor.

Güney sınırımızda Türk kanı içmeye and içmiş gözü dönmüş PKK'lılar mı olsun yoksa önüne çıkan herşeyi toz duman eden IŞİD mi?

Ülkemizin terörizmi yürekten destekleyen partinin vekilleri her ne kadar kendi teröristlerini çatır çatır doğrayanlara karşı "terör karşıtı" kesilseler de biz, 40 yıldır ülkemize kan kusturan teröristlerin sınırımızda olmasındansa IŞİD'i tercih ederiz gibi geliyor (Böyle saçma sapan bir tercih hakkında fikir yürütmek zorunda kalmak bile ne acı!)

Ne diyelim, 40 yıldır kan kusturan ve mecliste bile terör estirmekten vazgeçmeyen teröristleerimizin modası geçti artık. Eski teröristler baydı. Hep molotof, hep mayın, hep pusu, hep sırtından kalleşçe vurma, hep Avrupalı ve Amerikalı diplomatlardan emir almalar, hep terörist sloganlar...

Yeni komşumuz belki ülkemiz teröristlerinin s.ktiği beyinlerimize yepyeni bir bakış açısı, bir ferahlama getirir. Çatışacaksa bile göğüs göğüse mertçe çarpışır. Kahpelik peşinde koşmak yerine mantık peşinde koşar.

Ruh halimiz ortada! Terörden bıktık, teröristten bıktık, tiksiniyoruz artık. Bizim kanımızı emenleri başının tacı edenler kendi kuyruklarına basılınca dünyayı ayağa kaldırıyorlar, bıktık! Bizim insanımız ölünce sorun olmazken molotof atan ellere batan kıymık için insan haklarından bahseden soysuzların düzeninden bıktık. Ruh halimizi mahvettiniz. Allah tüm bu zalimliklerin hesabını sorsun sizden.

Bizi neleri düşünmek zorunda bıraktınız. Teröristler arasında seçim yapmak zorunda bırakıldık; yazıklar olsun.

...ve yeni komşumuz vatana millete, ülkemizin ve bölgenin kanını emen tüm sömürgecilere hayırlı uğurlu olsun.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..