Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '17

 
Kategori
Siyaset
 

Yeni terör örgütümüz dolar sahipleri!

Yeni terör örgütümüz dolar sahipleri!
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ekonominin artık Türkiye'ye saldırmak amaçlı kullanıldığını artık biliyorsunuz. Elinde silahı olan teröristle elinde doları, Avrosu, faizi olan terörist arasında hiçbir fark yok. Türkiye'yi hedeflerinden uzaklaştırmaktır.

Döviz kurunu bir silah gibi kullanıyorlar.

Öte yandan elbette bizim de sıkıntılarımız, sorunlarımız var ama bunların hiçbiri ülkemizde döviz kurunun bu seviyeye gelmesinin açıklaması olamaz."

Peki, bu sözleri ne zaman söyledi?

Daha dün, bilmem kaçıncı muhtarlar toplantısında!

Bu kadar fazla teröristle nasıl baş edeceğiz!?

Bu teröristler sayesinde, halk her gün bir şeylere zam geldiğini görenek, Cumhurbaşkanının bir an önce başkan seçilmesi için dua ediyor(!)

Bu dövizci teröristler, döviz fiyatını yükselttikçe, halkın temel ihtiyaçlarına zam geliyor.

İşte buna bir örnek:

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası bu gece yarısı itibariyle geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceğini duyurdu.

Otogaza da dün zam gelmişti.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), 14 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceğini duyurdu. PÜİS'ten yapılan açıklamaya göre benzin fiyatlarında 14 kuruş ve motorin fiyatlarında ise 12 kuruş zam bekleniyor.

PÜİS bugün siyah ürünlerin (Kalyak, Hafif fuel-oil, ağır fuel-oil) fiyatlarında ortalama 3 kuruş ve otogazın fiyatlarında 4-5 kuruş zam geleceğini duyurmuştu.

Benzin fiyatlarına da iki gün önce 11 Ocak 2017 itibariyle 7 kuruş zam gelmişti. Yeni fiyatlarla birlikte İstanbul’da benzinin fiyatının 5 lira 26 kuruşa, Ankara’da benzinin fiyatının 5 lira 31 kuruşa, İzmir’de ise benzinin fiyatının 5 lira 28 kuruşa çıkması bekleniyor.

Petrol ürünlerine gelen zam, periyodik olarak diğer ürünlere de yansıyor.

Bundan en fazla kim zarar görüyor?

Yıllık iki maaş ikramiyeyi reddeden emeklilerimiz, memurlarımız,  küçük üreticimiz, her gece don yakan ve ürettiği sebzeyi üç kuruşa satmak isteyen seracılarımız…

Sözün özü; halk olarak terörizmle mücadeleyi öğrenip, gereğini yapmalıyız.

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..