Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '11

 
Kategori
Yılbaşı
 

Yeni yılda büyük umutlar için büyük Don

Yeni yılda büyük umutlar için büyük Don
 

Acısıyla, tatlısıyla, doğrusuyla, yanlışıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Kendimce oluşturduğum bir totemim vardı. Sonu tek rakam olan  yıllar, çift olanlara göre daha güzel geçiyordu. 2011 bu totemimi tersine çevirebilecek kadar kötü geçti.

 2012 yılına girerken tekrardan önemli dileklerde bulunacağız. Her yılbaşı Cem Yılmaz'ın 2000 yılından önceki gösterisi gelir aklıma. Milenyum gösterisi. Yeni gireceğimiz yıl için, hatta o günün özelliği olarak yeni gireceğimiz bin yıl için de dileklerimizi gerçekleşme ihtimali olabilecek konularda seçmemiz gerektiğini anlatıyordu. Dünya barışı diliyoruz sağlanamıyor ki, hedef küçült sevdiğin kazağı almak olsun yeni yıldaki hedefin, olmaz mı...

2012 yılı benim için önemli bir yıl olacak. Bu yılın bana getirebileceği ve benden götürebileceği çok şey olabilir.  Yeni yıl için dilek dileyenler dileklerinin gerçekleşmesi için kırmızı iç çamaşırı giyerler. Benim 2012' den beklentilerim çok büyük. Beklentiler büyük olunca Cem Yılmaz' ın dediği gibi büyük umutlar için büyük don.

2012 herkese bütün güzellikleri beraberinde getirsin...

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..