Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Yerelin aslanları

Yerelin aslanları
 

Güzel ülkemin her yerinde bin bir zorlukla yayın yapmaya çalışan yerer basına ve medyasına selam olsun.

İşleri o kadar zor ki...

Yerer basın, diğer adıyla anadolu basını, ulusal basının belkemiğidir aslında. Ne yazık ki her ne hikmetse ulusal basına her türlü kolaylıklar altın tepsilerde sunulurken yererde dişiyle tırnağıyla mücadele var. Bu mücadele bazen boşa kürek çekmek olsada kimse havlu atmaya yanaşmaz.

Ulusal basının anadolu'da bulunan ekibide, yere basında çalışan gazeteci arkadaşlarıyla ayni kaderi paylaşırlar ister istemez.

Yerer gazete sahipleride; gazetelerinin hem patronu, hem yazarı, hem muhabiri, hem reklamcısı hemde dağıtıcısıdır yeri geldiğinde.

Getirisi... Maddi getirisi eh işte! Ama yerer demek insanların her an bir yerde karşılaşılabilmesi demektir. Düşünün; ters bir yazı yazdınız ve o kişiyle karşılaşıverdiniz...

Hayali bile hastanede sonuçlanabilir bir ihtimal. Gerçeği... Aman aman Allah esirgesin. Paparazilik yererde gazeteci olmaktan daha az tehlikeli. Her türlü zorluğa rahmen bir başka tutkuyla gazeteci dört elle sarılır mesleğine. Çoğunluklada asıl ekmek getirecek işi biter bitmez soluğu bazen bir göz oda olan gazete ofisinin belki iki arkadaşıyla paylaştığı masasında alır ve bir oh! çeker ki deymeyin keyfine. Umarım devletimizde yerer basına ve medyaya gerken önemi ve maddi katkıyı sunar.

Saygılar size yererin aslanları.

 
Toplam blog
: 334
: 456
Kayıt tarihi
: 26.07.07
 
 

Yaşama değer veren bakış açısıyla biraz antika sayılabilecek düşüncelere sahip bir insanım. Geçmişte..