Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '07

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Yılda 100 kere olacakmış

Yılda 100 kere olacakmış
 

Prof. Dr. Mehmet Öz’ün bir sloganı galiba önümüzdeki haftaya damgasını vuracak gibi duruyor.

Neydi o slogan?

“Yılda 100 kere seks yapın, genç kalın”

İşte muhteşem cümle budur.


Önce slogana bazı ünlüler ne demiş? Ona bakalım sonra kendi yorum ve düşüncemi yazacağım. Hadi başlayalım.

Seray Sever: Genç kalmak için yılda 100 kere seks evli insanlar için iyi bir öneri. Ama hayatında biri olmayan insanlar ne yapsın?

Kadir Çöpdemir: Haftada iki kez seks yapmak sadece yaşlılar için değil, genci için de iyi bir rakam.

Selahattin Duman: Bu öneri yılda yüz gün kapuska yemek gibi bir şey.. Batı’nın adetidir.. Her şeyi kalıpların içine sokmayı, kategorize etmeyi severler.. Neden yılda yüz adet seks? Niye iki yüz veya on beş değil de illa ki yüz sayısı?

Dilek Önder: Gençlikte yapılan haftada 5’ler, ileriki yıllara devrediyor mu?
Sonuç ne olursa olsun, o seksten sayılacak mı? Taklitlerden puan kırılıyor mu? Öylesine haftada iki olacağına, tutkuyla ayda bir olsa... Olur mu?
Tek başına yapılanlar, en azından bonus kazandırıyor mu?
Ayşegül Aldinç: Yatak odamıza tebeşirli bir tahta koyacağız demek ki... Her seviştiğimizde işaretleriz. Aslına bakarsanız tüm dünyada sekssizliğe doğru bir eğilim var. Bu yüzden Mehmet Öz’ün söyledikleri sevindirici.
Haydar Dümen: Bu öneriden sonra çiftlerin yatak odalarında bir not defteri bulundurmaları gerekecek. 70 yaşını geçmiş birinin bu öneriye kulak asmaması gerekir.
Selçuk Ural: Yaşantıya, spor yapmaya, beslenmeye ve alkol tüketimine bağlı.

Levent Kırca: Bir hikaye vardır, “Adam ve karısı at çiftliğinde dolaşırken, seyis atların ne kadar sıklıkla çiftleştiğinden bahsetmeye başlamış. Kadın dayanamayıp kocasına dönmüş ve ‘Bu atlar kadar olamadın’ demiş. Adam seyise dönüp ‘Peki bu atlar hep aynı kısrakla mı birlikte olur’ diye sorduğunda adam da ‘Olur mu öyle şey, farklı kısraklar olmak zorunda’ yanıtını vermiş.” Artık uzun yaşamak için nasıl bir yöntem uygulanacağı önemli.


Haber-yorum:

1. Bir kere bu hesaplamadan bir şey anlamadım. Yılda 52 hafta var ve yılda 100 kez dediğine göre haftada 2 kez olması gerekiyor. 15 yaşından 65 yaşına kadar 50 yıl ortalama ömür sayalım. Ne yaptı? 5.000 (beş bin) kez yapıyor, değil mi?

Hayret bir şey! İnsanı rakam manyağı yapacaklar.

Neyse konumuza devam edersek; araştırmama göre sağlıklı bir erkek ömrü boyunca 3.500 ile 5.000 kez yapabiliyormuş.

Hadi bakalım! Nasıl çıkılacak bu hesabın içinden?

Hayır, SAYIN Profesörümüz niye 100 rakamına kafayı takmış onu anlamadım. 80 var, 90 var, bilemedin 50 var. Neden illada 100?

Kısaca bu rakam 3 ayağının üstünde sağlam durmuyor.


2. Diğer bir konu; ne bu arkadaş! Otomatiği bağlanmış makine mi?

hani seri üretim yapan özellikle konfeksiyon fabrikalarında ne yapılıyor? Program düğmesine bas, yılda 100 kez yaz, enter yap ve işlem tamam. Yani olur mu hiç böyle bir şey?


3. Aklıma PLAYBOY'UN 80 Yaşındaki patronu HUGH HEFNER geldi. Yanında yeni sevgilisi 27 yaşındaki HOLLY MADISON ile ilişkisini anlatırken; ‘’Henüz evlilik hakkında kesin bir karara varamadık’’ diyor.

Playboy patronu olduğu için bu sevgilisinin sıralaması 90 ncı falan gözüküyor. Yani 80 yaşında ancak 90 sevgili değiştirmiş. Eh şimdi Bay Hugh için yukarıdaki 100 rakamı olabilir, değil mi? Başka türlü mümkün gözüküyor mu? bilemiyorum ve son kararı size bırakıyorum.


Saygılarımla.

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..