Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '09

 
Kategori
Haber
 

Zahit Akman kayıp….

Zahit Akman kayıp….
 

Deniz feneri skandalına adı karıştığı için Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ısrarla istifasını istediği RTÜK Başkanı Zahit Akman, 10 gündür makamına uğramıyor. Önemli iki toplantıya mazeret gösterip katılmayan Akman'ın özel kalem müdürü olan yeğeni, "Odasını kilitleyip ayrıldı" dedi.

Bazı davalar diğerlerinden şanslı vesselam. Kimilerinde sabah namazı ertesi bando mızıka ile insanlar evlerinden alınıp götürülürler, kiminin de yüzüne bakan olmaz. Bu denizfeneri davası da bu şanssız davalardan. Oysa başka bir davada vatan haini itirafçı pkk lının sözlerine bile itibar edilip insanlar tutuklanıyor. Bu şanssız davada ise Alman mahkemelerinin kararına bile itibar edilmiyorki itham edilenler sorgulanmıyor.

Ayrıldı iddiaları

RTÜK'ün gündeminde yer alan konuların görüşülmesi için geçen Çarşamba ve Perşembe günleri yapılan toplantılara Zahit Akman mazeret bildirdi; ancak, dilekçede mazeretin ne olduğu belirtilmedi. İki önemli toplantıya katılmayan Akman'ın, Sırbistan Radyo ve Televizyon Kurumu heyetine vereceği yemekte de bulunmaması dikkat çekti. Akman'ın ayrıldığı yolundaki iddialar için bir yakını, "Biz bilmiyoruz" dedi. (Hürrüiyet)

Hatırlanacağı üzere daha evvel Zahit Akman bu olaylarla ilgisi olmadığını ileri sürmüş ama spekülasyonlar devam etmişti. İnsanın aklına bu önemli davaya yeterince önem verilmediğini düşünüp küstüğü ve evine çekildiği geliyor.

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..