Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '15

 
Kategori
Anılar
 

Zamanın acımasızlığı...

Zamanın acımasızlığı...
 

Yazıyı okumadan önce soldaki fotoğrafa bir bakın bakalım. Oradaki kişileri tanıyabilecek misiniz? Gözümüzün önünde olan kişilerin yaşlandıklarını pek yadırgamayız. Kendimizin bile…. Ama eski fotoğraflarımızı karıştırdığımızda o günleri hasretle anarız. Kimbilir belki o zamanlar beğenmediğimiz bazı fotoğraflarımız bile şimdi çok daha anlamlı gelir. En azından gençlik vardır diye düşünürüz. Mutlaka her yaşın kendine göre güzelliği vardır, ama yine de eski zamanlar sanki daha başkaydı gibi geliyor bana. O zamanlar belki cep telefonumuz, televizyonumuz yoktu, hatta parasız zamanlarımız bile oldu ama yine de çok daha mutluyduk.

Yukarıdaki fotoğraftakileri belki tanıdınız, belki de tanımadınız. Şimdi o kişilerin bundan 45 yıl önceki fotoğraflarını aşağıya kopyalıyorum.

 

1970 lerin gerek müziğiyle, gerekse konusuyla unutulmaz filmi olan Love Story, Aşk Hikayesi filminin başrol oyuncuları Ryan O’ Neal, ile Ali Mac Graw geçtiğimiz günlerde bir etkinlik için bir araya gelmişler. Günümüzde Ali Mac Graw 76, Ryan O Neal ise 74 yaşında.  Ali Mac Graw, bu buluşmada, filmdeki partneri için, “Bizim kimyamız hiç değişmedi. Biz birbirimiz için hâlâ aynı şeyleri hissediyoruz” derken, Ryan O’Neal aşk hikayesi için “Tüm zamanların en iyi filmi” tanımını yapıyordu.

Böyle fotoğrafları görünce zamanın ne kadar çabuk geçtiğini çok daha iyi anlıyoruz. Büyüklerimiz yaşama veda ederken, torunlarımız dünyaya geliyor ve hayat devam ediyor.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..