Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '12

 
Kategori
TV Programları
 

Zengin Kız Fakir Oğlan : İşte Dizi işte Seviye !

Zengin Kız Fakir Oğlan : İşte Dizi işte Seviye !
 

TRT Televizyonu son zamanlarda güzel işler yapıyor. Dizi sektöründe Sakarya Fırat, Seksenler ve son olarak da Zengin Kız Fakir Oğlan.. Rahatlıkla söyleyebilirim ki son zamanlarda bu kadar hoş ve seviyeli bir komedi dizisi seyretmemiştim.

İki hafta önce kanaldan kanala gezinirken tesedüfen seyretmeye başladığım Zengin Kız Fakir Oğlan'ın ailece tiryakisi olacağız galiba? Bu dizide rahatlıkla bir zamanların hit dizileri Perihan Abla ve Bizimkilerden tadlar bulabilirsiniz.

Şimdiye kadar o kanal senin bu kanal benim, birçok komedi dizisi takip etmeye çalıştık ama çoğu belli bir seviyeyi tutturamadıkları için silinip gittiler. Tabii Çocuklar Duymasın, Geniş Aile gibi birkaçını ayrı tutuyorum.

Zengin Kız Fakir Oğlan'a hayat veren sanatçıların çoğunu başka dizilerden tanıyoruz. Başarılı oyunculuklarını bu dizide de sürdüren sanatçıların performansları hep böyle devam etsin  istiyoruz.

TRT'ye gelince: Demek ki kaliteye önem verince gerçekten oluyormuş. TRT'nin kamu malı olmanın rehavetine kapılmadan hep böyle güzel işler yapması dileğiyle iyi seyirler... 

 
Toplam blog
: 343
: 446
Kayıt tarihi
: 19.02.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Teknoloji Yönetimi dalında mast..