Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '09

 
Kategori
Anime / Manga
 

Zero No Tsukaima - Futatsuki No Kishi ( Sıfırın Hizmetkarı 2. sezon ) 2. bölüm

Zero No Tsukaima - Futatsuki No Kishi ( Sıfırın Hizmetkarı 2. sezon ) 2. bölüm
 

2. Bölüm: Rüzgar ve Suyun Yemini

Alternatif Bölüm Adı [ ABA ]: Henrietta Kabız Oldu

2. bölüm 3 yıl önce yazısıyla başlıyor. 3 yıl önce gece göl kenarında Kraliçe Henrietta ile Prens Wales baş başa. Kraliyet ailelerini bağlayan gökkuşağından bahsederek kendi duygularını belli ediyorlar.

Kraliçe Henrietta Lagdorian Göl'ünde Prens Wales ile olan konuşmalarını hatırlıyor. Yemin ruhunun huzurunda birbirlerine söz verdiklerini hatırlıyor. Wales'in ölmüş olduğu düşüncesini kabul etmek istemeyen Henrietta'nın üzüldüğünü görüyoruz. Prensi düşünürken parmağındaki yüzük ışık saçmaya başlıyor. Balkonda birinin siluetini görüyoruz bu sırada Henrietta ile birlikte. Bu kişi: Prens Wales.

Ölmüş olduğunu düşündüğümüz Prens Wales geri dönmüştür. Ölen kişinin dublörü olduğunu söylüyor. Ölmediğini kanıtlamak için kendi parmağında da parlayan yüzüğü gösteriyor ve o rüzgarlı gece verdikleri sözü hatırlatıyor. Prens Henrietta'nın kendisiyle beraber Albion'a gelmesini istiyor.

Louise ve Saito Agnes'te kraliçeyi kaçıran kişinin - artık kim olduğunu biliyorsunuz zaten :) - Lagdorian Gölü'ne doğru gittiğini öğrenince uçakla takibe başlıyorlar. Bu arada Henrietta ile Wales neredeyse ilk buluştukları yere gelmek üzereler. Wales'in göl kenarında duran gemisiyle Albion'a doğru uçacaklar. Plan böyle. Kraliyet Şövalyeleri ise neredeyse onlara yetişmek üzereler. Birden bir patlama oluyor. Patlamanın sebebi Prens Wales'in büyüsü. Wales'in 2. büyüsüyle beraber bir patlama daha meydana geliyor. Bu sırada Henrietta'nın ancak aklı eriyor ve onlar benim şövalyelerim nasıl bunları yaparsın diyor. Jetonu geç düşüyor herhalde. :)

Saito ve Louise uçakta giderken uçak bozuluyor. Louise, Saito'nun suratına vurarak ve salak salak salak diyerek düşmeye başlıyorlar. Kirche ve Tabitha ortaya çıkıp uçağın düşmesini engelliyorlar. Tabitha'nın hizmetkarıyla uçuyorlar tabi. :)

Uçak Lagdorian Gölü'ne indikten sonra Saito ve Louise, Prense ve Henrietta'yla karşı karşıya. Diğer taraftada Kirche ve Tabitha var. Prensin Andvari Yüzüğü ile dirildiğini öğreniyoruz. - Andvari Yüzüğü ölülere sahte yaşam veren büyülü bir eşya. -

Geçmelerine izin vermeyen bizim ekip savaş için hazırlıklı. Tabitha büyüyle Prens'e buz parçaları fırlatıyor. Buz parçalrı Wales'ib vücuduna delerek ağaçlara saplanıyor. Vücudunda oluşan delikler kapanmaya başlıyor. Ölmüş olması gereken Prens'e bunlar etki etmiyor. Henrietta'nın burada tek işi Prens Wales demek. Ne anlamsız bi karakter oldu bu bölümde. :)

Kirche'nin ateş büyüsüyle Tabitha'nın rüzgar büyüsü birleştiği halde Wales bana mısın demiyor bu büyülere. Kendi büyüsüyle Kirche ve Tabitha'yı alt ediyor. Henrietta ise o sırada ne yapıyor, “beni sonsuza kadar seveceğini söyledi” diyerek kabul etmiyor hiç bi şeyi. ( Misaki'nin sinir katsayısı sürekli yukarı doğru emin adımlarla çıkıyor. :) )

Henrietta'da Louise ve Saito'ya karşı Wales'in yanında duruyor. Ona adeta destek oluyor. Amansız bir savaş başlıyor. Presn ve Kraliçe'nin büyüsüne karşı Saito ortağıyla direnmeye çalışıyor. Louise bu sırada Hiçlik kitabını ortaya çıkarıyor. Birden yazılar belirmeye başlıyor. - Büyüyü defetmek yazıyor. - Saito'nun ortağı büyüyü bozmasını söylüyor. Louise anladığım kadarıyla bayağı uzun olan büyüyü :) okumaya başlıyor.

En sonunda büyüyü okumayı bitiren Louise kraliyet ailesinin özel büyüsünü defediyor. Bu sayede Prens Wales ( sahte hayalet ) te etkisiz hale getirilmiş olunuyor.

Prens Wales'in ölmesiyle - tekrarda :) - bölümümüzde bitmiş oluyor.

Henrietta bu bölümde insana nefret aşılayabilir. O yüzden antibiyotik filan bulundurun yanınızda.. :)

 
Toplam blog
: 50
: 2353
Kayıt tarihi
: 09.08.08
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisiyim. Yazılarımla, paylaşımlarım..