Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '16

 
Kategori
Doğa Sporları
 

Zirveyle bir Pazar zirvede her Pazar - 6 -

Zirveyle bir Pazar zirvede her Pazar - 6 -
 

Hayatı Zirvede Yaşayanlar


Merhaba değerli Milliyet Blog okurları.

Her hafta faaliyetlerini sürdüren Zirve Dağcılık Turgutlu Şubesi sporcuları bu hafta Kemalpaşa' da, Mahmut Dağı eteklerindeydi. KPSS sebebiyle diğer haftalara oranla katılımın düşük olduğu  zorlu parkur bu seferlik zirve yapmadan noktalandı.

1470 metre yüksekliğe sahip Mahmut Dağı sonbaharın son demlerini yaşıyordu bu pazar. Sabahın erken saatlerinde yola çıkan ekip tırmanışın kısa olacağını bilse de başlangıçta belirtilen yaklaşık 900 metrelik hedefe başarıyla ulaştı. Orta tempoda, yaklaşık iki saat hiç durmadan, ZİRVE disiplini içerisinde değişik bir rota izleyen zirveciler muhteşem doğanın keyfini çıkardılar. Hedeflenen mola yerinde yiyecekler paylaşıldı , çaylar kahveler içildi. Aynı rotadan daha hızlı bir tempoyla sağlıklı bir şekilde iniş gerçekleştirildi. Saat 12.00 gibi sonlandırılan faaliyet Mahmut Dağı' nda bir keşif niteliği taşıması açısından rehberler için epey önemliydi. 

Bir dahaki sefere zirve yapmak üzere sözleşen sporcular kulüp üyelerinden Bülent Şencoşkun' un babasının cenazesine katılmak için Turgutlu' nun yolunu tuttular.Şencoşkun Ailesi' ne sabırlar dileriz.

Zirve Dağcılık Turgutlu Şubesi önümüzdeki hafta çok geniş bir katılımla  Foça - Kozbeyli - Çilek Vadisi' nde olacak. Şimdiden yerinizi ayırtın. Dağ çileklerini ve enfes manzaraları kaçırmayın.

Hoşçakalın,

ZİRVE de kalın...

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..