Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Zorlama kendini

Zorlama kendini, onun için asla yapmam dediklerini, 'asla yapma, imkansızlıkları olur kılma, yapma ki o kendini tepelerde görmesin.

 

Yapmazsan; Biraz da olsa değer verir sana, korkar yokluğundan, ellerini gözlerini kaybetmekten korkar,aşık olur çünkü o zor olanı sever hep, sen basit olup istediğini yaparsan kaybedersin onu hem düşünsene insanlıktan anlar mı o henüz AŞKIN ne kadar büyük bir mertebe olduğundan bile habersiz, yalnızca bakmayı, dokunmayı, gülüp, eğlenmeyi aşk sanıyor yani aşkı tam anlamıyla heves olarak görüyor. Oysa sen öyle misin ? Aşk senin için her şeyden vazgeçip ona odaklanmak, at gözlüğü takmak, ondan başka kimse de sıcaklık hissetmemek, kalbinden damarlarına akan bütün kanının içinde onun olması, uyurken hayal etmek mesela ya da aynaya baktığında onu görmek içinde, yediğin içtiğin her şeyde ondan bir şey aramak ama bunu yaparsan ne olur biliyor musun ? Canın yanar ! O senin canını yakar çünkü hissetmiyor aynı şeyleri hayatta öğrenmen gereken tek şey şudur; O seni senin onun sevdiğin kadar sevmeyecek!

 

Zorlama kendini onun için, ona sevgini göstermek içindeki tüm duyguları ona açıp başkasına her şeyinle kapanmak yalnızca kendine zarar, ona öğreteceğin tek şey AŞK, aşkın büyük ve önemsiz olmadığını öğret ona, gütmek mi istiyor bırak gitsin sen öğret zaten sen de bulduğu aşkı asla kimsede bulamayacak, geri gelmese bile herkeste seni arayacak, pişman olacak ama sen bilmeyeceksin çünkü yüzüne bakamayacak kadar kirli sen onu temiz gönderdin, olur ya bir gün dönerse asla affetme onu çünkü o bir ateş sen onu alevlendirmek istedikçe o söndü ve sana yalnızca geride kalan külleri süpürmek düştü. 

 
Toplam blog
: 19
: 208
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Öğrenciyim, sosyal yaşamdaki olayları kaleme almak beni rahatlatıyor. ..