Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Zuhal Topal'ın programına Seda Sayan sabotajı!

Zuhal Topal'ın programına Seda Sayan sabotajı!
 

Oldum olası izdivaç programlarının formatlarının iğrençliğinden, kolpalığından yakınmışımdır. Hani 2000'lerin başında kurgudan oluşan kadın kuşağı programları vardı. Esra Ceyhan, Serap Ezgü, Seda Sayan gibi isimler sunardı. Kuşum Aydın da vardı hatta. Hah işte onlar özel televizyonların suyunun çıktığı dönem olarak adlandırılırdı. Ama elbette bu genelleme şimdilerde yerini son 1-2 yıla bıraktı.

Elbette 2000'li yılların başına oranla daha gelişmiş ve daha zekice kurguların yapıldığını görsek de, birçok açıdan birbirlerine yakın olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.En başta bahsettiğim izdivaç programları da işte bu kurgunun en önemli kısmını oluşturuyor. Bu konuda yaşanan olaylar sanki büyük skandallarmış gibi medyaya servis edilerek dikkat çekiliyor.

Bu dikkat çekme ve skandal oluşturma durumu ile ilgili geçtiğimiz aylarda Esra Erol ve Zuhal Topal'ın hem şahısları hem de kanalları arasında karşılıklı bir suçlama olmuştu. Bu suçlama durumu canlı yayında da canlı yayın dışında da laf sokarak devam etmişti.

Şimdilerde ise yepyeni bir savaşın başlamasına olanak sağlayacak olan bir haber geldi.

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Zuhal Topal'ın programına talip olarak katılan dayının biri durup dururken ''Şehit varken siz kalkıp nasıl oynuyorsunuz?'' şeklinde bir eleştiri ile ortalığı karıştırmıştı. Bu eleştiri yüzünden Zuhal Topal'ın çok bozulduğunu ve ertesi gün programa başlarken gözlerini patlarak vatan millet Sakarya tarzında bir konuşma yaptığını duymuştuk.

Bu konu akıllardan uçup giderken, yeniden canlanmasına neden olabilecek bir iddia ortaya atıldı.

Bu olaya imza atan dayının bir video kaydı ortaya çıktı. Bu kayıtta başında geçen bu olayı anlatan adam, bu tarz bir eleştiri yapması için kendisini Seda Sayan ve sevgilisinin zorladığını, kendisine 4.350 TL para vererek bu tarz bir görevi verdiğini iddia etti.

Yani iddiaya göre, Seda Sayan bu müdahale ile Zuhal Topal'ın programının reytinglerini düşerek seyirciyi kendisine çekmek istemiş. Bir anlamda izleyici çalmanın derdine düşmüş de diyebiliriz.

Bu konuda herhangi bir yalanlama henüz gelmedi ama ne olursa olsun bu durum bu sektörün kirli ve oyun içinde oyun olduğu bir dünya olduğu gerçeğini bizlere unutturmuyor.

Ne diyelim Allah ıslah etsin.

 

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..