Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '11

 
Kategori
Deneme
 

"Ağ çorap" sektörü ...

" Örgü yapmak rahatlatır! " diyorlar...İlmek ilmek işliyorsun, katıyorsun her bir ilmeğine acını, efkarını... Atıyorsun! Peki... bu mantıkla örülen... Kime giydirilir? 

... 

Eskiden annemizin, ninemizin ördüklerini giyerdik! Bere, atkı, eldiven, ...vs. den ibaretti giydiklerimiz. Bere' de asalet, atkı' da sıcaklık, eldiven' de zerafet, ...vs. vardı. Şimdilerde giydiren giydirene..! Öyle böyle de değil... Laf sokuşturmalar, cuk diye oturtmalar, zavallı tatminler..! Sektör gelişmişşş... Yeni moda... Say gitsin. Giydir gitsin..! Yönü, yolu meçhul göndermeler... Kime rast gele... 

Kendikendine konuşurken, biriyle konuşuyormuş gibi havaya girenler de başka bir alem... İğne görse, ödü kopar! Boş, balon, ... Şişmiş de şişmiş, hazımsızlık tavan yapmış. Tıbbın caresiz kaldığı cinsden... Bünyede değil, ruhda hasıl olmuş! 

Sanal alemin nimetleri, ye ye bitmez! Yüz yüze konuşmaya ne hacet " face de face" entegrasyon, durmak yok... Aynı hızla asimilasyon! Kızma ablası, karşında konuşamaz.. Koy " blog" unu otursun aşağı... Pisicik o pisicik..! 

En trendi de yeni seri " Ayşegül" versiyonları. Entrika sempatizanları... Oysa bizim zamanımızda ne kadarda " Saf" dı. Bu taraklarda " Saf" tutmazdı. Tarzı özgündü, düzgündü, ... Kırmızı elmasıyla ortalıkta dolaşan, junior cadılar da yok değildi! Bazen düşünüyorumdaaa... Çocuk yaşda, genel kabul görmüş en " Saf" çağında hinliğe endeksli... Büyüdüğünde, halen cin olamamış ama adam çarpmaya hevesli..! Ne beklersin böylesinden? A benim " Saf" lığı sözlükteki anlamından ibaret sanan... Doyamadın mı ( ? ) " Saf" lığına... 

Ya siz..? Halen bisikletiyle tur atan Testere kılık(sız) lar... 

Faturasını " Kader" e çıkarttığınız " Ağ" ları örmekten bıkmadınız mı? Bıkmadınız mı( ? ) başa " Çorap" olmaktan! 

 

Adres:

Ayarlarla oynama! Mah. ,

Mazallah ince ayara denk gelir! Sk. ,

No: 10 şiddetinde patlar!!! 

blog/ Milliyet

 
Toplam blog
: 11
: 516
Kayıt tarihi
: 16.02.07
 
 

Uçurtma saldıysan gökyüzüne; ipin ucunu bırakmayacaksın! İktisat Fak. / Kamu Yönetimi mezunuy..