Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '20

 
Kategori
Müzik
 

'Arabanı park et ve seyret'

Yenikapı'da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde Türkiye'nin ilk arabalı konseri geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Korona günlerinde eğlence dünyasının bu döneme uygun sunduğu çözümlerden biri olarak düzenlenen konser serisinin ilk gecesinde Kenan Doğulu sahne aldı.
Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla konser güzel geçmiş. Alkış yerine herkes selektörlerini yakmış, ortaya değişik bir atmosfer yaratmış.
 
4 Temmuz Sertab Erener, 10 Temmuz Mabel Matiz, 11 Temmuz Büyük Ev Ablukada bekleyen diğer konserler. Ayrıca konserlerin yanında sinema ve tiyatro gösterimleri de yapılacak. Bu pandemi döneminden bunalan müzik severler için bulunmaz bir nimet. 
 
 
 
Harbiye konserleri başlıyor
 
Her yaz geleneksel hale gelen Harbiye Açıkhava konserleri 'acaba bu sene olacak mı' sorularını beraberinde getirmeye başladı. Pandemi sürecinde eğlence sektörü epey bir kan kaybetti ve kaybetmeye de devam ediyor. Tek tük bazı mekanlar açılsa da İstanbul'da bilindik mekanlar şimdi yazlık beldelerde yeni şubelerini açıp konser vermeye başladılar. 
 
 
Harbiye konserleri tabiki olacak fakat seyirci kapasitesinin yarısı kadar seyirci alabilecek. Peki bu yaz kimler sahne almaya başlayacaklar; 22 Temmuz'da Mehmet Erdem & Rubato, 23 Temmuz'da Koray Avcı, 24 ve 26  Temmuz'da Yıldız Tilbe, 27 Temmuz'da Berkay, 5 Ağustos'ta Simge, 28 Ağustos'ta Aşkın Nur Yengi, 30 Ağustos'ta Linet, ve 31 Ağustos'ta Teoman gibi isimler sahne alacak. Konserler olacak fakat sosyal mesafe ve hijyen kuralları üst düzeyde olacağını söyleyebilirim. 
 
 
 
 
Yeni neler geliyor
 
- Murat Boz 'Kalben' çalışmasının ardından temposunu düşürmüyor. 'Gece' isimli yeni tekli çalışması yakında.
 
- Murat Dalkılıç, 'Afeta' albümünden 'Müjgan' isimli şarkısının video klibi yakın bir tarihte yayınlanacak, ardından 'Orta Yol' isimli yeni teklisini yayınlayacak.
 
- Demet Akalın, Temmuz sonu - Ağustos başı yeni tekli çalışmasını yayınlamaya hazırlanıyor.
 
-Hande Ünsal, yepyeni şarkısıyla bizlerle buluşturacak.
 
- Hande Yener'in merakla beklenen yeni albümü 'Carpe Diem'den bir şarkı daha görücüye çıkıyor. 'Bela' fizy kullanıcılarına özel bugün yayında.
 
- İrem Derici, 2018 yılında yayınladığı 'Sabıka Kaydı' albümünden klipler çekmeye devam ediyor. Sinan Akçıl - Zülfü Badalov imzalı 'Yazsın Bana' şarkısına Murat Joker yönetmenliğinde kliplendirecek.
 
 
 
furkancanhazar@gmail.com
 
 
 
Toplam blog
: 140
: 151
Kayıt tarihi
: 20.08.16
 
 

Popular Culture ..