Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim 1923'te, Dünya'ya ilan edilen, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurmuş olduğu ve bizlere güvenerek emanet ettiği, "TÜRKİYE CUMHURİYETİ"nden, "BAŞKA BİR TÜRKİYE YOK" felsefesine tamamen inanmış olarak "MİLLİYET BLOG"ta aranızdayım. “Atatürk, Türkiye, siyaset, insan hakları, çevre hakları, hayvan hakları, bilinçli..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kendini bi’ b… zannetmek

Yazınızı ilgi ile okudum, bir hemşehrin ağabeyin olarak başarılar diliyorum. birde internette bana ait olan bu yazar çizer resmim kişilerce kullanılıyor bir türlü önüne geçemedim. İşte o resimdeki adam benim. Sevgiler, selamlar. Erhan Soysaltürk

07 Ocak 2011 18:55
Çok okunma merakımız:)

YAZINIZI BEĞENDİM. AYRICA KÖŞENİZE BENİM RESMİMİ KOYDUĞUNUZ İÇİN DE AYRICA MEMNUN OLDUM. BAŞKA TÜRKİYE YOK ERHAN SOYSAL

17 Aralık 2010 21:49
Sevmek istiyorum!...

HENÜZ YENİ KANATLANMIŞ VE UÇMAKTA. KONDUĞU DAL KENDİNİ TAŞIR MI TAŞIMAZ MI BİLMİYOR. DÜŞER GİBİ OLUYOR, BAŞKA BİR DALA KONUYOR... DALDAN DALA KONAR GÖÇERKEN BAKIYORKİ ERİL BİR SERÇE OLMUŞ... GELEN GEÇEN SERÇELER ÜSTÜNE KONUYOR... KİMİLERİNİN YUVALARINDAKİ MUTLU HALLERİNİ, KİMİLERİNİN AĞIZ AĞIZA GELMİŞLİKLERİNİ KISKANIYOR... İÇ ÇEKİYOR... GÖZYAŞIMDA VARMIŞ SERÇE DE OLSAM DİYOR... VE HAYAT NERE DE VE NASIL OLDUKLARINIZA BAKMAKSIZIN ESASINDA TUZSUZ AŞINIZA TUZ KATMIYOR... KAŞINIYORUZ. KAŞINIYORUZ. KAŞINMAK GÜZEL GELİRKEN ÖNCELERİ, AŞIRIYA GİDİYORUZ. BAKIYORUZ Kİ KANAMAKTA KAŞINAN YER.. KABUKLU YARA OLUYOR. GEÇİYOR, UNUTUYORUZ. GÜLERKEN VE EĞELENİRKEN... SABİHA RANA... HANIMEFENDİ BLOG KOMŞUM.

03 Eylül 2010 14:24
 
Toplam blog
: 225
: 396
Kayıt tarihi
: 12.07.10