Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '14

 
Kategori
Güncel
 

"Beykoz toplantıları, Sarıgül veya Yavaş' ı getirmek içindi "

"Beykoz toplantıları, Sarıgül veya Yavaş' ı getirmek içindi "
 

milliyet.com.tr den alıntıdır.


Sabahları yayınlanan "Gerçek gündem" adlı Yılmaz Tunca' nın programını seyrediyordum.

Konuğu DSP genel başkanı Masum Türker. Soru, cevap şeklinde süren programda genelde CHP den aday olamayan gündemdeki belediye başkanlarının DSP ye geçme nedenleri konuşulurken birden Sayın Türker ilginç açıklamalarda bulunmaya başlıyor;

"Beykoz toplantısı diye gündeme gelen ancak içeriği açılmayan medyada fazla yer bulmayan bu toplantıya Mustafa Koç, Aydın Doğan gibi iş adamlarının da katıldığını ve CHP' nin başına Mustafa Sarıgül veya Mansur Yavaş'ın geçmesi karşılığı CHP' nin desteklenmesi kararının alındığını" belirtip devam ediyor.

"Bunun üzerine de iktidarın TÜPRAŞ baskınlarını yaptığını tüm bu toplum mühendisliklerinin dizaynının Amerika'dan yönlendirildiğini" açıklıyor.

Yine konuşmasının bir bölümünde " Seçim sisteminde kullanılan bilgisayar programının Amerikan Sun Microsystems firmasının yaptığı secsis (seçsis)' in Koç holding tarafından Ak partiyi iktidara getirmek için 2002 yılında getirilip kullanıldığını" belirtti.

Masum Türker bu iddialarının detaylarını TV programlarında detayları ile hatta tartışma programında tartışa bileceğini de açıkladı.

İddia ettiği hususlar düşündürücü.

Hoş açıklasa ne olur? Kaç kişi o programı seyreder?

Diyelim ki hadi seyretti, konuşulanları kaç kişi anlar?

Sahi yeri gelmişken yazılanları kaç kişi okuyor?

Ulusal basında çıkan tüm gazetelerin gerçek satışlarını toplasanız ne çıkar?Resim, magazin ve bulmaca dışında kaç kişi siyasi olayları okuyor? Tartıyor, gündem oluşturuyor?

En önemlisi kaç ulusal gazete tarafsız bir şekilde belge ve bilgiye dayanan haberleri yayınlıyor?

 
Toplam blog
: 371
: 835
Kayıt tarihi
: 14.02.09
 
 

Adalet önce kendimizde başlamalı ve haksızlıklar sorgulanmalı  ve hataların, afetlere dönüşmeden ..