Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '16

 
Kategori
Blog
 

"Geleceksen mesaj çek canikom, kısa adresim Milliyet Blog eyt, nokta kom"

"Geleceksen mesaj çek canikom, kısa adresim Milliyet Blog eyt, nokta kom"
 

Mahalle mahalle uçar havadan seslenip, sahur kaldııracak alet işte bu


Adama demişler ki: ''Bu bilgisayar gibisi yok. Ne sorarsan  ‘Şıp' diye alırsın cevabını'' Adam, Gerile gerile, kükremiş: ''Ne var, ne yok üleyn!”diye.

Bilgisayar bu!  Önce duraklamış. Ardından bir patlamış ki, içindekiler yerlere saçılmış. Bigisayarla , öyle var  mı yok mu kabilinden laflar edilir mi? Alırsın işte böyle cevabını. Şimdi topla bakim yerdekilerini.

Nerde o mis gibi ''Aşk'' kokan mektuplarımız. Nerde o zarflara  koyduğumuz çiçekler. Not düşerek de: ''Çiçeğim, ak kağıtlara gözyaşlarını akıtsın. Kalbimden kalbine iz kalsın. Çünkü onlar, benim gözyaşlarım!'' deyip deyip de yolladığımız aşk mektupları

Şimdi avuçlara sığan bir alet var. Herkesin başı önde, Eller, dudaklar kıpır kıpır. Onlar her yerdeler..

Teknoloji Ramazana da hoş geldin dedi. TV de gördüm. Sazlı sözlü çok pervaneli  bir pırpır, gökyüzünde mahalle mahalle  dolaşarak uçacak.  Hem davulunu çalacak, hem zurnasını çalacak, hem manisini söyleyecek. Üstelik de bahşiş de istemeyecek.

Tabi bu arada  mahalle davulcuları, Danıştay’da davalar açacak. “Kaytanlı davulu, maharetli tokmağı kaybetmek üzereyiz” feryatları yükselecek.

Malı götürenler, teknoloji ile uçuşacaklar  gökyünde. Banttan canlı yayınla neler dinleyeceğiz neler. Kala kala bizlere , şöyle seslenecekler::

“Kahvenin telvesi yok / Oruç günü otuzdur / Şükür KDV’si yok! / imsakiye yazalım /Evimize asalım / İftar vakti gel bize /  Senle oruç bozalım,” dinletileri kalacak.

Davulcudan sonra aşıklar da seslenecek.

"Sevgilim, tez elden rumuzunu bildir, / Kaşına gözüne e-mail atayım! / Ya cebimi ara, ya siteme gir, / Sazına sözüne e-mail atayım!
 

Han hamam, apartman, akarın var mı, / Baban hortumcu mu, borsa oynar mı, / Avro mu topladın, yoksa dolar mı? / Evde ayakkabı kutuları var mı / Uyuz herif, malı, hala sıfırlamadın mı / Malına mülküne e-mail atayım!
 

Aksi  avrat mısın, yoksa hoş musun?  / Karta kaçmış mısın, yoksa yaş mısın? /  Saçı açık mısın, sıkmabaş mısın? / Yüzüne pozuna e-mail atayım!,  / Kudurup gitmeden ben bu istekle,/  Tangalı resmini e-mail'e ekle /  Boyuna posuna e-mail atayım!

Kavşak Suyu kocaya kaçmış deseler de / Ardından üzüm  üzüm üzülüp yas etme / İki tık tık, bir şık şık ile / Olmaz olsun muhabbet böyle / Adresimi yazıver  defterine / Muzo1953 nokta, kom tere

Oy dingala dingala / Kömür de koydum mangala /  Dünyayı anladın ya /  Gel gidelim biz Ay’a /Geleceksen mesaj çek canikom / Kısa adresim Milliyet blog eyt  nokta kom”

Ört ki, ölem !

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..