Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '10

 
Kategori
TV Programları
 

‘İzdivaç’ta GBT sorgulaması yapılmalı!

‘İzdivaç’ta GBT sorgulaması yapılmalı!
 

CNN International muhabiri, Türk dizileriyle ilgili bir dosya hazırlamış! ‘Gümüş’ dizisinin örnek verildiği raporda, bu yapımların Türk televizyonunda dönüşümü sağladığı belirtilerek, aileleri bir arada toplama özelliğinden bahsedilmiş. Programa katılanlardan Türker İnanoğlu, dizilerimizin Türk insanının kişiliğini, karakterini ve kimliğini dünyaya tanıttığını söylemiş… CNN muhabiri, Türkiye’de küçük ekranların büyük resimler aktarmasından bahsederken, bu ekranlara her gün bakan biri olarak gördüğüm en son büyüklük, zaman dilimlerinin genişliğiyle dikkat çeken ‘İzdivaç’ programlarında yaşananların boyutu!

Yaz yaz tükenmez’ bir kaynak olan ‘Zuhal Topal’la İzdivaç’ta her yeni gün, gittikçe ciddileşen yeni bir rezaleti getiriyor. Star TV’de Ekrem Bey’le tanışıp evlenen Şengül Hanım’ın, kocasından dayak yediğini söyleyerek aynı programda ayrılmasının yankıları sürerken hemen akabinde daha büyük bir ayıp yaşandı. Talip olarak gelen Musa Bey kendini beğendirmeye uğraşırken Zuhal Topal telaşla stüdyoya girdi. Talibini beğenmeyen Hanım’ı ikna etmeye çalışan program konuğu, Musa Bey’in dürüstlüğünden dem vuruyordu. Konuşmaya müdahale eden Topal, Musa Bey’in 3-5 kişiyi öldürmekten aranan cinayet zanlısı olduğu yolunda, ihbarlar geldiğini söyledi. Bu sözleri gülerek dinleyen ve şaşırmadığı gözlenen damat adayı, bir cinayet olayından dolayı iki yıl hapis yattığını kabul etti. Babasının katilini öldürmekle de itham edilen Musa Bey, çelişkili ifadeleriyle kızdırdığı Topal’dan vetoyu yedi!

Sorulmadığı için geçmişini anlatmadığını söyleyip aklanmaya çalışan Musa Bey gitti. Peki ya sonrası? Burada söz konusu olan şov değil insan hayatı! Evlendirme maratonu haline gelen ve bu gidişle dünyanın diline düşeceği kesin olan izdivaç programlarında, katılımcıların şahsi beyanıyla yetinilmeyip GBT sorgulaması yapılmalı! Yoksa evlilik heveslileri, nikâhtan sonra istenmeyen sürprizler yaşayacak ve mutluluğu ararken sorunlarla boğuşur hale gelecek. Yapımcıların dikkatine…

Anibal Güleroğlu

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..