Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '11

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

‘Kaybedenler Kulübü’ ses getirecek!

‘Kaybedenler Kulübü’ ses getirecek!
 

‘Kazanmak için bazen kaybetmek gerekir’ diyen ‘Kaybedenler Kulübü’ izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor! Farklı dizilerle gönüllerde taht kuran oyuncuları bünyesinde toplayan yapımda başrolleri Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe paylaşmakta… ‘Behzat Ç’ye, psikopat seri katil Ercüment olarak, katılıp sevilen polisiye diziyi daha izlenesi hale getiren Nejat İşler’le, ‘Ezel’de Ömer’in arkasından iş çevirmekten bıkmayan Cengiz’i canlandıran Yiğit Özşener bu sıra dışı yapımda mükemmel bir birliktelik sergilemekte... Cesur ve mizahi konusunun yanı sıra müzikleriyle de dikkat çeken ‘Kaybedenler Kulübü’, izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak. Yönetmenliğini Tolga Örnek’in üstlendiği yapımda İdil Fırat, Serra Yılmaz, Cengiz Bozkurt gibi sevilen oyuncular da bulunmakta… 

Daha gösterime girmeden dalgalanma yaratan yapımda iki radyocunun kişiliği üstünden, özgürlük ve yalnızlık duyguları yansıtılmakta! Ekip Film tarafından, ‘tedirginlikle’ sunulan ‘Kaybedenler Kulübü’, zincirlerinden başka kaybedecek bir şeyleri olmayanların hayatlarını anlatıyor. ‘Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir’ diyerek adeta hayatla dalga geçen senaryonun farklılığı kadar, oyuncuların rollerle uyumu da çok başarılı. Radyoda konuşan ve birbirinin muhabbetinden keyif alan iki adam, sakin ve vurdumduymaz duruşlarıyla öykünün vermek istediğini çok güzel iletiyor. 

Richard Perez’in ‘Kaybedenler Kulübü’ kitabının konusuyla örtüşen yapımda karakterlerin yaşam tarzı da oldukça benzeşiyor. Kitaptaki yazar karakter Martin Sierra gibi sistemle uyum içinde olmayan, yalnızlıklarını başkaldırı ve umursamazlıkla maskeleyen Kaan ve Mete, radyodaki sohbetleriyle de eskiden Kent FM’de yayınlanan ‘Kaybedenler Kulübü’nü hatırlatıyor! Sertliği, yaşam biçimi olarak kabul edip aşkı reddedenlerin yalnızlığında başarılı bir yerli uyarlama olarak karşımıza çıkıyor. Tanıtımından önce dedikodusuyla gündemi işgal etme modasına uyan ‘Kaybedenler Kulübü’nün bu kadro ve işlenişle ses getireceği kesin! 

Anibal Güleroğlu 

 

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..