- Kategori
- TV Programları
“Merhamet” diliyorum! Mustafa ve Burçin yeniden

Bu ikilinin aşkına izleyenler aşık oldu!
Aslında küstüm ben!
Neye mi? Merhamet’e…
Niye mi? Acıdan kavrulan yüreğim yüzünden…
Merhamet, Hande Altaylı’nın Kahperengi kitabından ekrana uyarlanan ekranın sevilen dizisi final yaptı. Merhamet için çeşitli yazılar yazdım, hatta “Dizilerin Final Tarihleri Açıklandı” başlıklı yazımda 16 Şubat’ta Merhamet dizisinin final tarihini de ilk açıklayanlardan biriyim.
Finale gitme sebeplerine son derece saygı duydum : “izleyiciyi sıkmamak, konuyu saptırmamak ve gereksiz uzatarak dizinin tadını kaçırmamak” ama…
Kitabın genel çizgisini takip ederek, tabi ki arada ekran için sapmalar göstererek, Muhteşem Yüzyıl gibi güçlü rakibine rağmen ezilmeden, sevilerek izlenen dizi finalinde keşke kitaptaki sona gitseydi de sevginin içine katıksız acı sokmasaydı.
Sevilen ve güçlü oyuncu kadrosu ile ayrı bir tat alınan dizinin başrolünü aslında Merhamet izleyenleri kendince değiştirmiş ve Deniz-Sermet karakterlerini baş tacı etmişler.
Mesaj kutuma düşen yazıların ve isteklerin ışığında finaline küstüğüm Merhamet’e geri döndüm, biraz beklememin nedenini de kendilerine açıkladım.
Şimdi gelelim canım izleyenlerin ne istediğine
Burçin Terzioğlu- Mustafa Üstündağ’ın üstün performansı ile can verdikleri Deniz ve Sermet karakterine aşık olan izleyenler, bu ikiliyi tekrar bir aşk yaşamalarını istiyorlar.
Hatta twitter da Hashtag açarak #mustafaveburcinyeniden başlığı altında kendilerince duygularını paylaşıyorlar.
Yeni projelerde yan yana getirildiğinde hazır izleyici bulunacağını yapımcılara muştulayalım!
Kim yeni işine sıfırdan değil de bekleyen bir kitleyle başlamak istemez?
O zaman aklınıza hemen #mustafaveburcinyeniden başlığı gelsin ve Burçin Terzioğlu- Mustafa Üstündağ’a yeni dizileriniz için ekranda saf, katıksız, koruyucu bir aşk yaşatın.
Özlenen aşk için yeniden #mustafaveburcinyeniden
Hayatta her zaman istenmeniz dileği ile…
https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb