Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '13

 
Kategori
Astroloji
 

03 - 09 Haziran : Neptün Balık burcunda bu hafta da süper !

03 - 09 Haziran : Neptün Balık burcunda bu hafta da süper !
 

Astroloji


Tam 2 haftadır Neptün Balık burcunda kayda değer olarak iyi bir konumda bu hafta da bütün bir hafta süper bir konumda olduğundan Büyük Kurumlar (özel ya da kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler, hapishaneler, hayırsever kurum ve kuruluşlar vs.) idealist, yaratıcı, duyarlı, hassas, insancıl, özverili çalışmalar içine girebilirler. Hayırsever insanların ve kuruluşların daha aktif olabilecekleri bir hafta. Büyük Kurum ve Kuruluşlar bir takım insani haklar, insani yardımlar için yaratıcı çalışmalarına hız verebilirler. Balık burcu astrolojik haritamızda hangi eve düşüyorsa o konularda yardım ve fırsatlar yakalayabiliriz. Örneğin 8.evimiz Balık burcu ise Büyük Kurum ve Kuruluşlardan bir menfaat; bankacılık, miras, vergi, borç ve kredi konularında da olumlu anlamda bir etki elde edebiliriz. Başbakanımız Erdoğan da bilindiği üzere Balık burcu olduğundan Neptünün bu iyi konumundan süper bir fayda sağlıyor yani yıldızı parlıyor. Sayın Erdoğan insani yardım ve insancıl konularda yeni idealist çalışmalara imza atabilir. Bunlardan bir tanesi de geçen hafta ortaya çıkan Alkol Yasası. Tam da Neptünün Balık burcunda süper konumda olduğu dönemde çıkması dikkate değerdir. Çünkü Neptün alkol ve uyuşturucu maddeleri de simgeler. Ayrıca bu dönemde insanların ve toplumun yararına olan Tüketiciyi Koruma Kanun Taslağında önemli ve faydalı değişiklikler de yapıldı. AB ülkelerinin Suriyeli muhaliflere yönelik silah sevkiyatı yasağını kaldırması, Mc Cain'in Suriye'ye ziyareti de yine Neptünün Balık burcunda süper olduğu bu döneme denk geliyor. Bu da yine Suriye'de zulüm gören halkın faydasına yani insani bir karardır.

Jüpiter ise İkizler burcunda bu hafta Pazar hariç her gün kötü konumda olduğundan her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalar Jüpiterden kötü yönde etki alıyor. İletişim kurarken patavatsız, kaba ve abartılı hareketlerde bulunabiliriz. Bilhassa Yay burçları iletişimzede olabilirler. Bilindiği üzere CHP lideri Kılıçdaroğlu da Yay burcu olduğundan her türlü fikir, konuşma ve iletişimine dikkat etmesi gerekiyor. Jüpiter 26 Hazirana kadar da İkizler burcunda kalmaya devam edecek. Jüpiter aynı zaman da hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs.) de temsil ettiğinden fikir, konuşma ve yazılar bazı kişilerin başının hukuk ve yasalarla yada yabancı ülke ve kültürlerle derde girmesini sağlayabilir. İkizler burcunu temsil eden tüccarlar da Jüpiterin olumsuz etkisinden etkilenebilirler; örneğin ticaret yaparken savurganlıklar ve sorumsuzluklar olabilir.

Mars da Cumartesi günü İkizler burcunda kötü konumda olduğundan her türlü iletişim ve iletişim sektörüyle uğraşanlar (gazeteciler, enteller, bilgi ağı kuranlar vs.) saldırı, zorlanma, öfke ve tehditlere maruz kalabilirler. Bazı fikir, yazı, konuşma bu günde aşırı öfke ve tepki çekebilir. Ticaretle uğraşanlar da ani öfke ve zorlanmalara maruz kalabilirler. Yollarda kazalar artabilir.

İkizler burcunun yöneticisi Merkür ise Yengeç burcunda Pazar günü kötü konumda olduğundan bazı fikir, yazı ve konuşmalar vatan ve vatansever insanları kötü yönde etkileyebilir. Üretimle uğraşan kişiler de yollar ve iletişimle ilgili problemler yaşayabilirler. Üreticiler, vatansever kişiler her türlü hile ve kurnazlıklara karşı dikkatli olsunlar. Yengeç burcu güvenlik ihtiyacı ile de ilişkili olduğundan bu günde hilekar, kurnaz kişiler bazı yerlerin güvenliğini de zorlayabilirler.

Ay Pazartesi Koç burcunda kötü konumda olduğundan aşırı hasas vatansever kişiler polis ve güvenlik birimlerine karşı güvensizlik yaşayabilirler. Bu günde yapılabilecek yeni başlangıçlar da aşırı duygusallık ve hassasiyet yüzünden olumsuz olabilir. Üreticilerin girişimcilikle ilgili performansları düşük olabilir. Polis ve askeri birimler içinde güvenlikle ilgili problemler çıkabilir.  

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 03 - 09 Haziran haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Ay 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 12.evde bütün bir hafta süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri. (Özverili ve duyarlı davranarak sıkıntı ve sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.)

Yükselen Boğa

Mars 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 11.evde bütün bir hafta süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen İkizler

Mars 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları üzerinde tembel sorumsuz bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Merkür 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 10.evde bütün bir hafta süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Yengeç

Merkür 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 9.evde bütün bir hafta süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 10.evde Pzt kötü :  Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Aslan

Neptün 8.evde bütün bir hafta süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

AY 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Başak

Neptün 7.evde bütün bir hafta süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Terazi

Neptün 6.evde bütün bir hafta süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Akrep

Neptün 5.evde bütün bir hafta süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Yay 

Neptün 4.evde bütün bir hafta süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Oğlak

Neptün 3.evde bütün bir hafta süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde bütün bir hafta süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik

Mars 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Balık

Neptün 1.evde bütün bir hafta süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Ay 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..