Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '13

 
Kategori
Astroloji
 

05 - 11 Ağustos : 5, 6 ve 11 Ağustos Ani değişimler (Ölüm, yıkım, vs.) !

05 - 11 Ağustos : 5, 6 ve 11 Ağustos Ani değişimler (Ölüm, yıkım, vs.) !
 

Astroloji


Haftanın en belirgin olaylarını özetlersek;
Mars Yengeç burcunda, Uranüs de Koç burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacak. Vatani konularda saldırı, şiddet ve zorlanmalar olmaya devam edebilir. Polis, asker ve güvenlik birimleri asi gruplar tarafından huzursuz olmaya devam edebilirler. Bu arada 5, 6 ve 11 Ağustos günleri Plüton da devreye giriyor. Plüton gezegeni Oğlak burcunda Pazartesi, Salı ve Pazar günleri kötü konumda ayrıca ne kadar enteresandır ki aynı günlerde Jüpiter de Yengeç burcunda kötü konumda olacak. Şiddet ve kavgaları simgeleyen Mars zaten bütün bir hafta kötü konumda olduğundan 5, 6 ve 11 Ağustos günleri olumsuz ani değişimler (ölüm, yıkım, manipülasyonlar, vs.) olabilir. Yeraltı faaliyetlerinde de (deprem, vs.) artış olabilir. Jüpiterin Yengeç burcunda Plütonla birlikte kötü konumda olması yüzünden vatani konular yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, suriye, vs.) olumsuz yönde etkilenebilir. Bu olumsuz etki Mars ve Plütonun etkisiyle şiddet ve yıkım olarak kendini gösterebilir. Özellikle bu hafta şiddeti çağrıştıran eylemlerden uzak durmakta fayda var. 11 Ağustos Pazar günü ise haftanın En Yoğun günü İlginç bir astrolojik olay da 09 Ağustos Cuma günü olacak. Bu günde Ay +5 katsayısı ile Başak burcunda süper bir konumda ama Başak burcunun yöneticisi Merkür Aslan'da kötü konumda olduğundan ve ayrıca Yengeç burcunun yöneticisi Ay Mars'dan kötü ve yıkıcı etkiler aldığından vatani konularda, güvenlikle ilgili konularda, üretimle ilgili konularda yaşanan şiddet ve zorlanmalar kurnaz ve hilekar hizmet ve görevlileri besleyebilir. Bu durum Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu, tanınmış kişileri ve spekülatif konuları (Para, borsa, altın, döviz, vs.) kötü yönde etkileyebilir.

Mars geçen hafta sonuna doğru Yengeç burcunda kötü konuma geçmişti; bu hafta da bütün bir hafta boyunca Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan en başta vatani konular olmak üzere, güvenlik ve üretimle ilgili konular da zorlanma, şiddet, kavgalar, öfkeler olabilir.

Uranüs ise bütün bir hafta Koç burcunda kötü konumda olduğundan ve Koçun yöneticisi Marsın da Yengeç burcunda kötü konumda olmasından ötürü asi grupların asker, polis ve güvenlik birimlerine verebilecekleri huzursuzluklar vatani konulara, güvenlikle ilgili konulara ve üretimle ilgili konulara da olumsuz olarak yansıyabilir. Uranüs özellikle 11 Ağustos Pazar günü -2 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olacak. Bu hafta yapılacak yeni başlangıçlar da olumsuz sonuçlanabilir. Bir takım
aykırı bilimsel yada teknolojik gelişmeler de asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Grup ve organizasyonlar içerisinde ani değişimler de olabilir. Geleceğe yönelik projelerde de değişiklikler yada sorumsuzluklar olabilir.

Jüpiter Yengeç burcunda Pazartesi, Salı ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, suriye, vs.) kötü etkilenebilir. Vatani konularda fanatiklik, abartı ve patavatsızlık olabilir. Üretimle ilgili konularda savurganlık, ziyankarlık yaşanabilir. Güvenlikle ilgili konularda sorumsuzluk olabilir. Bu etkiler Oğlak burcundaki Plüton ile birlikte yıkıcı etkilere ulaşabilir.

Plüton Oğlak burcunda Pazartesi, Salı ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler olabilecek ani değişimlerden kötü etkiler almakta. Ayrıca bankacılık konuları, vergiler, krediler, borç paralar vs. Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü yönde etkileyebilir. Bu günlerde yeraltı faaliyetlerinde de artışlar kaydedilebilinir.

Ay Terazi burcunda 11 Ağustos Pazar günü kötü konumda olduğundan ikili ilişkiler, diplomatik ve sosyal konularda uyumsuzluk, aşırı hassasiyet olabilir.

Merkür Perşembe günü Yengeç.de Cuma günü de Aslan burcunda kötü konumda olduğundan önce vatani konularda, üretim ve güvenlikle ilgili konularda Cuma günü de spekülatif konularda hile ve  kurnazlıklar olabilir. Örneğin Perşembe günü bilgi sızmaları, güvenlik açıklarına, Cuma günü de para, borsa, altın, döviz, vs. gibi konularda hile ve kurnazlıklara karşı dikkatli olmak gerekiyor.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 05 - 11 Ağustos haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tekn yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 4.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 6.evde Cuma süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 10.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık.

Yükselen Boğa

Merkür 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 3.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 5.evde Cuma süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 9.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Merkür 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 2.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 4.evde Cuma süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 8.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Merkür 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 1.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 3.evde Cuma süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 7.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Merkür 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 2.evde Cuma süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 6.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Sağlığınıza dikkat ! Günlük işleriniz aksayabilir ! kıskanç, yıkıcı, şiddetkar iş arkadaşlarınıza dikkat !)

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında  ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Gizli düşmanlarınız kurnazlık yapabilir ! Sıkıntı ve sorunlar yüzünden sinirli ve huzursuz olabilirsiniz !)

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Öfkeli, kavgacı gizli düşmanlara dikkat ! Sıkıntı ve sorunlar yüzünden kavgalar çıkabilir !)

Jüpiter 12.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk. (Sorumsuz ve savurgan kişilere dikkat ! sıkıntı ve sorunlarınız yüzünden para kaybı olabilir ! )

Yükselen Başak

Ay 1.evde Cuma süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 5.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Eğlenirken, hobilerinizi yaparken dikkat !)

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 11.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Terazi  

Ay 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 4.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Ev içi işlerde kazalara dikkat !)

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 10.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 12.evde Cuma süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (KIsa yolculuklarda kazalara dikkat !)

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 9.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 11.evde Cuma süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Yay 

Plüto 2.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Maddi zararlara dikkat !)

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 8.evde  Pzt, Salı, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 9.evde cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 10.evde Cuma süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Dış görüntünüze, fiziksel yapınıza dikkat !)

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 7.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 9.evde Cuma süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Kova

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 6.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 8.evde cuma süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 12.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Kıskanç, yıkıcı,şiddetkar gizli düşmanlara dikkat ! Yıkıcı sorunlar baş gösterebilir.)

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 5.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Merkür 6.evde cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Ay 7.evde Cuma süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 11.evde Pzt, Salı, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Kıskanç, yıkıcı, megaloman, şiddetkar arkadaş ve tanıdıklara dikkat !)

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..